Main Content

VSS Košice získali posily zo Zenitu Petrohrad

streda, 7. september 2016 14:17 | Autor: Filip Chudý

VSS Košice získali posily zo Zenitu Petrohrad
VSS Košice získali posily zo Zenitu Petrohrad | zdroj: © TASR

Na konci prestupového obdobia sa činili aj Košičania. Tamojší VSS získal do svojich radov dve nové posily priamo zo slávneho Zenitu Petrohrad.

Druholigový klub VSS Košice sa posilňuje v boji o návrat do najvyššej súťaže, a to veľmi zaujímavým spôsobom. Košičania totiž tentoraz lovili v slávnom Zenite Petrohrad. Ruský gigant im poslal na hosťovanie dvoch mladých talentovaných hráčov. Prvým je 18-ročný útočník Nikita Andrejev, ktorý debutoval v prvom mužstve Zenitu počas minulej sezóny v pohárovom zápase s Tosnom, keď v druhom polčase striedal Dziubu.

Druhou posilou košických VSS zo Zenitu je 19-ročný stredopoliar Sergej Ivanov, ktorý za prvé mužstvo slávneho petrohradského klubu ešte nehral. Obe hosťovania potvrdila aj oficiálna stránka ruského klubu fc-zenit.ru.

VSS Košice sú aktuálne druhé v tabuľke druhej ligy východ, keď majú od vedúceho Bardejova len horšie skóre. Už v minulej sezóne sa pokúšali o rýchly návrat do najvyššej súťaže, ale postup si tesne vybojoval ich rival z Prešova. Obaja Rusi budú môcť za Košice hrať už cez víkend proti Zvolena, a to v Haniske, kde je nový domáci štadión Košičanov.