Main Content

Kozákov výber preverí Anglicko! Ostanú prvé body doma?

sobota, 3. september 2016 09:07 | Autor: Martin Gregor

Kozákov výber preverí Anglicko! Ostanú prvé body doma?
Kozákov výber preverí Anglicko! Ostanú prvé body doma? | zdroj: © TASR

Pre zverencov trénera Kozáka začína púť v kvalifikácii na Majstrovstvá sveta vo futbale 2018, ktoré sa uskutočnia v Rusku. Prvou prekážkou Slovenska budú Angličania, s ktorými sme na nedávnom EURE zohrali remízovú partiu.

Ako to dopadne tentokrát? Spríjemnite si prestížny súboj s LIVE stávkami!

Skupina o postup na MS obsahuje okrem Slovenska a Anglicka, Škótsko, Slovinsko, Litvu a Maltu. Priamy postup si zaručia iba víťazi, ale na šampionát je možné dostať sa aj z druhej pozície. Prekĺzne slovenská družina medzi elitu? Asi najvážnejším konkurentom v boji o prvenstvo by mali byť Ostrovania. Albion má nového trénera a práve proti slovenským Sokolom si odkrúti premiéru na lavičke Sam Allardyce. Slováci nastúpia na tento duel s novými tvárami tiež, pretože hlavný kouč sa rozhodol mužstvo omladiť, a zároveň vyberať hráčov podľa aktuálnej formy. Oproti EURU 2016 v nominácii nefiguruje 9 hráčov. Ako sa prejaví táto zmena na ihrisku v Trnave?

Až 94% členov najväčšej tipérskej komunity očakáva výhru Anglicka!

Stratég Majo21021997 vo svojej analýze napísal: „Vo Francúzsku sme proti nim hrali tak, aby sme vybojovali potrebný bod, no teraz to bude iné a verím, že Hamšík a spol. vyhrajú alebo uhrajú minimálne remízu!“ Tipér odporúča neprehru domácich s kurzovou hodnotou 1,76! Skúsite to s ním?

Nechajte sa inšpirovať tiketmi skúsených borcov v Tiket aréne a zabojujte o parádne výhry! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!