Main Content

Pôjdu všetky slovenské kluby v Európe ďalej?

pondelok, 18. júl 2016 16:18 | Autor: Martin Gregor

Pôjdu všetky slovenské kluby v Európe ďalej?
Pôjdu všetky slovenské kluby v Európe ďalej? | zdroj: © TASR

Po úvodných dueloch druhých predkôl európskych súťaží majú šancu ďalej postúpiť všetky tri slovenské tímy. Trenčania triumfovali v Slovinsku po divokej prestrelke 4:3 a šanca na postup je pre nich viac ako priaznivá.

Odvetný súboj odohrajú Trenčania na pôde Žiliny a nič iné ako potvrdenie postupu brať nebudú. Rovnakého názoru je aj stratég Briere, pre ktorého sú zverenci Martina Ševelu jednoznačným favoritom, a preto sa rozhodol za takmer 40 € naložiť polčasové aj celkové víťazstvo Trenčína pri kurze 2,05.

Výhodnú pozíciu majú aj Trnavčania, ktorí si z ďalekého Arménska priviezli výsledok 1:1 a doma budú favoritom. Na tento zápas sa zameral aj tipér sikora1, ktorý vo svojej analýze píše: „Trnava si nemôže dovoliť v tomto súboji inkasovať, na druhú stranu jej výsledok 0:0 bude bohato stačiť.“ Práve preto sa rozhodol pre tento konečný rezultát s parádnym kurzom 9,40. Idete do toho spoločne s ním?

Nie príliš presvedčivý výkon na domácom ihrisku predviedol bratislavský Slovan. Remíza 0:0 je celkom zradná a Belasí to v Lotyšsku jednoduché mať nebudú. Víťazstvo Slovana v odvete očakáva približne 70% členov najväčšej tipérskej komunity.

Budete veriť slovenským tímom aj vy? Inšpirujte sa tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte?

Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!