Main Content

Slovan testoval hráča z rezervy FC Barcelona

štvrtok, 11. február 2016 15:43 | Autor: Filip Chudý

Slovan testoval hráča z rezervy FC Barcelona
Slovan testoval hráča z rezervy FC Barcelona | zdroj: © TASR

Slovan Bratislava si vyhliadol jednu zaujímavú posilu priamo v Barcelone. Podmienky prestupu už boli dohodnuté, ale celé to stroskotalo na tom, že hráč neprešiel vstupnými testami, a to išlo pritom o reprezentanta Kamerunu.

Bratislavský Slovan posilnili v zime zatiaľ piati futbalisti. Na polročné hosťovanie zo Slavie Praha prišiel brankár Karel Hrubeš, inak išlo o tvrdé prestupy. Obranu posilnil grécky reprezentant Vasileios Pliatsikas a do stredu poľa prišli Holanďan Joeri de Kamps, najlepší hráč juhoafrickej ligy Granwald Scott a kapitán slovenskej reprezentácie do 19 rokov Adrián Kopičár. Belasí zháňajú ešte posily do obrany, pričom prioritne riešia stopérsky post.

Na ten mali vyhliadnutého veľmi zaujímavého hráča priamo z FC Barcelona. Ako informoval denník Nový čas, išlo o 20-ročného Kamerunčana Mackyho Franka Bagnacka, ktorý tri a pol roka nastupoval v rezervnom mužstve aktuálneho víťaza Ligy majstrov. Bagnack je reprezentantom svojej krajiny a pred rokom sa zúčastnil aj Afrického pohára národov. Podmienky jeho prestupu do Slovana už boli dohodnuté, ale všetko to stroskotalo na tom, že hráč neprešiel vstupnými testami. „Svojimi fyzickými a ani funkčnými parametrami nespĺňal naše predstavy,“ povedal pre Nový čas športovo-marketingový riaditeľ Slovana Richard Trutz.

Belasí tak naďalej musia hľadal posilu do stredu obrany. Na predbiehajúcom hernom sústredení v Turecku skúšajú na túto pozíciu 20-ročného Francúza Moisea Adilehoua, ktorý je odchovancom FC Porto, pričom o jeho osude by sa malo rozhodnúť čoskoro. Najúspešnejší slovenský klub nevylúčil, že je možný ešte príchod aj niekoho iného, no veľké zmeny v jeho kádri už do začiatku jarnej časti nenastanú.