Main Content

,,77 libier za toto? Zbláznil si sa?,'' hromžil fanúšik Liverpoolu pred Anfield Road

utorok, 9. február 2016 12:39 | Autor: Martin Gregor

,,77 libier za toto? Zbláznil si sa?,'' hromžil fanúšik Liverpoolu pred Anfield Road
,,77 libier za toto? Zbláznil si sa?,'' hromžil fanúšik Liverpoolu pred Anfield Road | zdroj: © TASR

Liverpoolu to nejde ani po príchode Jurgena Kloppa, ktorý bude zjavne potrebovať viac času, aby tím pretvoril podľa svojich predstáv. Fanúšikovia sú sklamaní a olej do ohňa prilieva najnovšie správa, podľa ktorej sa v budúcej sezóne zdvihne cena lístkov na Anfield Road.

The Reds sú v tabuľke Premier League až deviaty s 12-bodovou stratou na priečky zaručujúce účasť v Lige majstrov. Fanúšikovia sú sklamaní a dávajú to najavo. Neteší ich ani skutočnosť, že za futbal na Anfield Road budú platiť v budúcej sezóne výrazne viac.

Službou Reddit sa ako víchor šíri video rozhnevaného fanúšika Liverpoolu, ktorý odmieta budúci rok platiť za najdrahšiu možnú vstupenku na zápas 77 libier (cca 100 eur).

,,To je šialené. 77 libier za pozeranie tohto. Zbláznil si sa? James Milner? Čo do pekla? Ste blázni? Jordan Henderson ako kapitán? Kašlem to. Úprimne zaplatil by si ty 77 libier za to, že sa budeš pozerať ako kopne Jordan Henderson priamy kop do múru? Nie! Kašlem to!,“ vyjadruje svoj názor rozhnevaný fanúšik na videu.

Jeho hnev je pochopiteľný. Kým herný prejav The Reds má klesajúcu tendenciu, cena lístkov rastie.

Priaznivci klubu sa dokonca vyhrážajú, že budú bojkotovať najbližšie zápasy. Transparenty s popismi typu ,,Futbal bez fanúšikov“ nie sú na Anfield Road ničím novým. V zápase so Sunderlandom bol protest najvýraznejší – zhruba 10 tisíc priaznivcov sa v 77. minúte zápasu rozhodlo štadión opustiť.

Vstupenky na Liverpool stoja v tejto sezóne v rozmedzí 37-59 libier. Drahší lístok kúpite len na Arsenal (27 až 97 libier), Chelsea (52 až 87) a West Ham (25 až 95).