Main Content

Zoznam vytúžených posíl Realu Madrid

nedeľa, 7. február 2016 13:30 | Autor: Jakub Vaverka

Zoznam vytúžených posíl Realu Madrid
Zoznam vytúžených posíl Realu Madrid | zdroj: © TASR

Real Madrid mal mať pôvodne v letnom prestupovom období zákaz kupovať nových futbalistov, no vďaka odvolaniu bude môcť nakupovať posily aj po skončení sezóny. Menoslov hviezd, na ktoré sa Los Blancos zamerajú, je naozaj zaujímavý.

Španielsky portal Fichajes.net odvolávaný na informácie zverejnené v El diario sport tvrdí, že prestupové leto na štadióne Santiaga Bernabeua môže byť veľmi zaujímavé. Los Blancos, ktorí momentálne strácajú v lige aj na Barcelonu a aj na Atlético, budú mať zrejme v lete poslednú šancu na poriadne nákupy pred odloženým prestupovým banom.

Je všeobecne známym faktom, že prezident Merengues Florentino Perez sa zo všetkých síl snaží získať Brazílčana Neymara z FC Barcelona, za ktorého vraj katalánskemu gigantovi núka astronomických 190 miliónov eur. Ďalším hráčom, ktorého Real sleduje je poľský zakončovateľ Bayernu Mníchov Robert Lewandowski, ktorý by mohol do španielskej metropoly prísť za približne 70 miliónov eur. Netreba zabúdať ani na francúzsky klenot zo stredu poľa Juventusu Turín Paula Pogbu. Reprezentant Les Bleus je Bielym Baletom lanárený už dlhšie obdobie, no neúspešne.

Vyššie spomenutí futbalisti by boli posilami do ofenzívy, no direktíva Realu Madrid myslí podľa španielskej tlače aj na obranu. Vyhladnutými posilami do defenzívnych radov majú byť talentovaný anglický stopér John Stones z liverpoolskeho Evertonu, francúzsky reprezentant s baskickými koreňmi Aymeric Laporte či rakúsky technik z kraja obrany bavorského Bayernu David Alaba. Los Blancos sa navyše údajne stále nevzdali nádeje na získanie brankára Davida De Geu z Manchestru United. Na záver prestupový tromf. Podľa Fichajes.net je hráčom, ktorý chýba Bielemu Baletu k úspechom Belgičan Eden Hazard z Chelsea. Hazard je veľkým obľúbencom trénera Zidanea, no The Blues ho neplánujú pustiť za menej ako 100 miliónov eur.