Main Content

Škandál v Bayerne, Vidalovi na tréningu namerali alkohol

štvrtok, 4. február 2016 12:59 | Autor: Timotej Gašper

Škandál v Bayerne, Vidalovi na tréningu namerali alkohol
Škandál v Bayerne, Vidalovi na tréningu namerali alkohol | zdroj: © TASR

Po minuloročnej fraške alkoholu za volantom bol Arturo Vidal terčom mnohých urážok, no počas jesene si v novom klube dokázal napraviť reputáciu. Nemecký denník Bild.de však informuje, že Vidal zase podľahol rebélií a alkoholu.

Má Vidal v Bayerne ešte budúcnosť? Táto otázka znie z úst nejedného futbalového odborníka, pretože toto sa nerobí. Je vrcholne nezodpovedné, ak sa hráč na takej úrovni a ešte v takom klube ako Bayern dokáže takto správať. Po incidente, ktorý sa odohral ešte počas tréningového kempu Bayernu Mníchov v katarskej Dohe, sa na Vidala vzniesla vlna obvinení a taktiež vypadol zo základnej zostavy nemeckého majstra.

Bild.de tvrdí, že nielen kauza Vidal dokazuje, že v tábore Bayernu sa deje niečo zlé. Počas jesennej časti sezóny išlo všetko ako po masle, no odrazu prichádzajú komplikácie, ktoré ale nie sú spôsobené Guardiolovym odchodom do Manchestru City.

Minulý týždeň nemecký plátok Kicker hlásil, že atmosféra vo vnútri Bayernu nieje dobrá a dodal, že španielsky kouč s podozrením úpadku formy nechal vykonať u hráčov dychovú skúšku na alkohol. Čílsky reprezentant a letná posila Bayernu Mníchov, Arturo Vidal, sa údajne objavil na tréningu v Katare podnapitý. Vidal je tiež obvinený z toho, že počas pobytu sa nadmerne prejedal a viackrát odišiel z tábora neohlásene a vrátil sa neskoro v noci, samozrejme pod vplyvom alkoholu.

Vidal si minulé leto opitý sadol za volant a havaroval, teraz v kádri jedného z najväčších klubov sveta opäť ukazuje svoj temperament. „Všetky tieto informácie sú klamlivé a škodia nielen Arturovi, ale aj celému klubu, neviem odkiaľ na toto média prišli!“, zastal sa Vidala aj Guardiolu generálny riaditeľ spoločnosti FC Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.