Main Content

Cristiano Ronaldo je rebel, nerešpektuje zákazy Realu Madrid

utorok, 2. február 2016 11:20 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo je rebel, nerešpektuje zákazy Realu Madrid
Cristiano Ronaldo je rebel, nerešpektuje zákazy Realu Madrid | zdroj: © TASR

Cristiano Ronaldo je najväčšou hviezdou Realu Madrid, no aj ťahúň Bieleho Baletu musí rešpektovať nariadenia klubového vedenia. Momentálne sa tak však nedeje.

Rodák z ostrova Madeira je  stále najlepším hráčom Bieleho Baletu, čo potvrdil aj v nedeľnom zápase Primera División, keď proti barcelonskému Espanyolu pri výhre 6:0 napol sieť za súperovým brankárom trikrát. Vedeniu Los Blancos však dochádza s hrajúcou portugalskou legendou trpezlivosť, portál 101greatgoals.com vysvetľuje celú situáciu.

Bývalý hráč Manchestru United, ktorý do španielskej metropoly prestúpil v roku 2009 nerešpektuje nariadenia klubového vedenia. Informácie z The Huffington Post tvrdia, že CR7 si po zápase s Espanyolom dohodol jeden z veľkého množstva výletov do neďalekého Maroka. Háčik je v tom, že šéfovia Merengues svojej hviezde cesty do Afriky počas ostrej sezóny pred niekoľkými dňami zamietli.

Ronaldo chodí do Maroka takpovediac „vypustiť paru“, väčšinou cestuje so svojím kamarátom kickboxeristom Badrom Harim. Nový tréner Realu Madrid Zinedine Zidane, ako aj prezident Bieleho Baletu Florentino Perez dali hráčovi jasne najavo, že si neprajú, aby odchádzal od tímu počas rozbehnutého ročníka, CR7 urobil po svojom. Vzťah Ronalda s Perezom nie je najlepší, to je verejným tajomstvom, ale čakalo sa, že Portugalčan bude rešpektovať minimálne slová francúzskej legendy.