Main Content

Ako vidí komunita Tipsportu anglickú Premier League?

pondelok, 1. február 2016 10:21 | Autor: Martin Gregor

Ako vidí komunita Tipsportu anglickú Premier League?
Ako vidí komunita Tipsportu anglickú Premier League? | zdroj: tipsport

Anglický týždeň v Anglicku? Nič nezvyčajné. Po utorňajších a stredajších dueloch Premier League je na rade ďalšie pokračovanie kvalitného futbalu – tentokrát tradične počas víkendu. Ako vidí 25. kolo najväčšia tipérska komunita v Tipsporte?

Hneď úvodný súboj prinesie poriadny šláger – druhý Manchester C. bude hostiť vedúci Leicester. Líšky majú na City trojbodový náskok a počas týždňa dokázali oba tímy naplno bodovať. Ich prvý vzájomný zápas v tejto sezóne skončil bezgólovou remízou, ale teraz sa najmä The Citizens budú snažiť dotiahnuť na svojho protivníka.

Takmer 90% najväčšej tipérskej komunity favorizuje domácich. Iný tip ponúka stratég barbarking, ktorý si myslí, že Leicester v tomto zápase neprehrá pri kurze 2,50.

Aj v nedeľu je na programe atraktívny duel. Chelsea bude hostiť Manchester U. a za iných okolností by to bol súboj ako hrom o kráľa Premier League. Túto sezónu však nie, keďže oba celky sa boria s najrozličnejšími problémami. Horšie na tom je jednoznačne Chelsea, ktorá sa nachádza až na 13. mieste tabuľky a počas týždňa len remizovala 0:0 vo Watforde.

Tipér Fakken však tabuľku do úvahy veľmi neberie a tipuje, že Chelsea nad Červenými diablami zvíťazí s kurzom 2,08.

Ako vidíte tieto šlágre Premier League vy? Aké tipy máte na svojich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré vám môžu pomôcť získať parádnu výhru!

V Tipsporte Vám navyše ponúkame širokú ponuku LIVE stávok k anglickej Premier League.

Nemáte ešte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!