Main Content

Európska liga vrcholí! Tipujte v Tipsporte, kto postúpi!

štvrtok, 10. december 2015 09:00 | Autor: Martin Gregor

Európska liga vrcholí! Tipujte v Tipsporte, kto postúpi!
Európska liga vrcholí! Tipujte v Tipsporte, kto postúpi! | zdroj: © TASR

Je tu posledné kolo európskej súťaže číslo dva a vy môžete využiť šancu LIVE stávok v Tipsporte počas všetkých štvrtkových duelov!

Asi najzaujímavejšia skupina pre Slovákov je skupina D. Dôvod ? Neapol s kapitánom Marekom Hamšíkom, ktorý má postup zaistený a dokonca ho už nemôže nikto odsunúť z prvého miesta. Druhým dôvodom je Legia Warszawa s Ondrejom Dudom, ktorá je síce v tabuľke posledná, ale tretie FC Bruggy majú rovnaký počet bodov 4 a skupinu doplňuje na druhom mieste dánsky Midtjylland so 6 bodmi.

V Dánsku sa predstavia Belgičania, kde sa môže rozhodnúť o druhom postupujúcom, ale v Taliansku sa odohrá pre nás zaujímavejšie stretnutie, pretože v Neapole sa predstaví Legia. Za istých okolností by sa z postupu mohli tešiť Poliaci, ale to by musel duel v Dánsku skončiť nerozhodne a zároveň by musela Legia zvíťaziť nad Hamšíkovcami s akýmkoľvek skóre.

Čaká nás zaujímavé vyvrcholenie tejto skupiny, v ktorej sa môžu z postupu tešiť mužstva s našimi reprezentantmi.

Tipér z najväčšej tipérskej komunity VasekSch dáva viac šancí Dánom, ktorí by mali uhájiť druhé miesto v tabuľke a posunúť sa tak do jarnej vyraďovacej fázy tejto súťaže. Jeho tip je neprehrá domácich s kurzom 1,58.

Iný stratég vacoma sa zameral na zápas, v ktorom sa predstavia naši a dôveruje tímu Ondreja Dudu. Jeho tip je na výhru hostí pri kurze 7,30. Idete do toho s ním?

Ako vidíte súboje v Európskej lige Vy? Aké sú tipy na Vašich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!