Main Content

SUN: Manchester City urobí z Messiho suverénne najbohatšieho futbalistu histórie!

piatok, 27. november 2015 12:31 | Autor: Martin Gregor

SUN: Manchester City urobí z Messiho suverénne najbohatšieho futbalistu histórie!
SUN: Manchester City urobí z Messiho suverénne najbohatšieho futbalistu histórie! | zdroj: © TASR

Piatkové vydanie britského bulvárneho plátku SUN prinieslo ďalšiu šialenú špekuláciu. I keď u majiteľov Manchestru City nikdy neviete...

Manchester City podľa Sun Sport pripravuje už tretiu ponuku za Lionela Messiho. Nepochybne najlukratívnejšiu. Predstavitelia Citizens si dobre uvedomujú, že okrem Barcelony musia presvedčiť k výmene dresu aj samotného Messiho. Preto práve ta šialená čiastka na titulnej strane dnešných novín.

800 tisíc libier týždenne, alebo ak chcete 3,2 milióna libier mesačne, alebo ešte lepšie 38,4 milióna libier ročne. Aby sa vám lepšie počítalo (či je to viac ako vaša ročná mzda) v prepočte ide o 54,6 milióna eur za rok.

Sun zároveň v článku uvádza, že Messi je naklonený myšlienke otvoriť rokovania o zmluve. Pre argentínskeho futbalového virtuóza by to vraj bol dobrý spôsob úniku zo Španielska, kde je stále vyšetrovaný pre údajne daňové podvody.

Pochopiteľne špekulácie bulvárneho denníku Sun sú len málokedy založené na pravde. Stále platí, že Messi oficiálne odchod z Barcelony vylučuje. A pri súčasnej forme a dobrej tímovej atmosfére na Camp Nou by sa musel stať menší zázrak, aby svoj postoj zmenil.

Zdroj: 101greatgoals.com