Main Content

Fanúšikovia Chicaga nechápu: Toto sú ich reakcie na vyradenie Marka Daňa!

sobota, 3. október 2015 12:16 | Autor: Martin Gregor

Fanúšikovia Chicaga nechápu: Toto sú ich reakcie na vyradenie Marka Daňa!
Fanúšikovia Chicaga nechápu: Toto sú ich reakcie na vyradenie Marka Daňa! | zdroj: © TASR

Vyradenie Marka Daňa z prvého tímu Chicaga Blackhawks neprekvapilo len slovenskú hokejovú obec, ale aj množstvo zámorských fanúšikov „Jastrabov”.

Marko Daňo s najväčšou pravdepodobnosťou nezasiahne do úvodu novej sezóny NHL.Vedenie Chicago Blackhawks sa ho rozhodlo spoločne s ďalšími siedmymi hráčmi poslať na farmu do Rockfordu.

Toto rozhodnutie mnohých prekvapilo, veď Daňo bol počas prípravy viackrát chválený aj zo strany hlavného kormidelníka tímu Joela Quennevillea. ,,Je skutočne rýchly, i keď mu trochu chýba výdrž. Na svoju postavu disponuje veľkou silou, na ľade pôsobí pevne. Páčilo sa mi, čo na kempe ukázal," povedal len nedávno na Daňovú adresu a pochválil aj jeho ofenzívne zručnosti. ,,Daňo je neustálou streleckou hrozbou!

Po dobrých výkonoch Daňa v prípravnych zápasoch a pochvalách zo strany Quennevillea sa jeho poslanie na farmu nečakalo. Šokovalo to aj mnohých zámorských fanúšikov Chicaga, ktorí zaplavili Twitter svojimi statusmi.

,,Pred týždňom Marko Daňo žiaril v prvej lajne Blackhawks. Dnes ho vyradili z kempu. Wow!" píše Mark Lazerus.



Dan Rosen napísal: ,Blackhawks práve oznámili, že Marko Daňo je medzi vyradenými hráčmi z kempu. Ide do Rockfordu. To je šokujúce!"



,,Nemyslím si, že vyradenie Marka Daňa je veľká vec, pretože bude určite čoskoro naspať. Ale aj tak tomu nerozumiem," piše sa v ďalšom odkaze na Twitteri.


,,Myslím si, že vyradenie Marka Daňa na farmu je skôr reakciou na to aký excelentný bol Kyle Baun, nie toho ako hral samotný Daňo," zamýšľal sa nad rozhodnutím Chicaga James Neveau. 


,,Zaradenie Bicksa (Bickella pozn.red) na waiwer listinu je nepochopiteľné. A že Marko Daňo ide na farmu je čudné," napísal "Andy", ktorý nechápe najnovšie rozhodnutia vedenia Blackhawks.

Zdroj: Sport7.sk, Twitter, TASR