Main Content

Hamšík nefiguruje v nominácii SSC Neapol na zápas s Legiou

streda, 30. september 2015 18:05 | Autor: TASR

Hamšík nefiguruje v nominácii SSC Neapol na zápas s Legiou
Hamšík nefiguruje v nominácii SSC Neapol na zápas s Legiou | zdroj: © TASR

Neapol 30. septembra (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík nefiguruje v nominácii SSC Neapol na štvrtkový zápas skupinovej fázy Európskej ligy na ihrisku Legie Varšava.

Okrem Hamšíka nie je v nominácii talianskeho tímu ani ďalší kľúčový hráč Lorenzo Insigne. Informáciu priniesol web football-italia.net.

Na Neapol čaká v nedeľu ligový zápas Serie A na ihrisku AC Miláno, kde pôsobí Hamšíkov krajan Juraj Kucka a Maurizio Sarri pravdepodobne Slováka na tento súboj šetrí. Dôvod vynechania Hamšíka z kádra klub oficiálne neuviedol. SSC je po šiestich kolách ligy až na 10. mieste so ziskom 9 bodov.

"Partenopei" po zápase v poľskej metropole letia priamo do Milána, kde sa k svojim spoluhráčom Hamšík, Insigne, ako aj Elseid Hysaj pripoja. V drese Legie pôsobí ďalší slovenský reprezentant Ondrej Duda. Ten má problémy so stehenným svalom, ale ako informoval oficiálny web Legie, Dudove problémy ho nebudú obmedzovať v zápasoch. Už v pondelok s mužstvom naplno zarezával na tréningu a koučovi Henningovi Bergovi bude k dispozícii na duel proti SSC Neapol.