Main Content

Prečo je Bryant idiot?

utorok, 1. september 2015 12:32 | Autor: Viktor Štefaňák

Prečo je Bryant idiot?
Prečo je Bryant idiot? | zdroj: © TASR

ESPN pripravilo veľký rozhovor, kde sa objaví Kobe Bryant aj Shaq O´ Neal. Obaja boli spoluhráči v LA Lakers, vyhrali tri tituly a boli známi ako dvaja kohúti na smetisku.

Obaja boli dominantní hráči a neustále sa diskutovalo, kto je lepší, prečo a vďaka komu Lakers vyhrali tituly. Jedno je isté, MVP bol vždy Shaq. No nikdy verejne nepriznali, čo sa naozaj dialo v šatni. Až teraz v rozhovore Kobe niečo naznačil.

Pár krát niečo ušlo, keď som bol rozohnený. Ale nepamätám si toho veľa. Neviem vôbec o čom hovorili tí novinári. Vyhrali sme 3x zo štyroch sezón. To vážne nemajú o čom písať?“ povedal O´ Neal.

No Kobe nadviazal. „Pozrite sa. Keď raz v hneve alebo akokoľvek niečo poviete, tak to tak aj myslíte. No za pár rokov sa na to pozriete znova. Do pekla, prečo som nedržal radšej hubu. To je dôležitá vec. Ja som bol strašný idiot v tých časoch. Snažíte sa veci držať vnútri klubu, no tým, že sme boli v Los Angeles, média vytvárali taký tlak na celú organizáciu Lakers, že občas niečo ušlo. To sa nesmie stať!

Rozhovor si môžete nájsť tu.