Main Content

Sledujte prestížny US Open na TV Tipsport!

pondelok, 31. august 2015 08:16 | Autor: Martin Gregor

Sledujte prestížny US Open na TV Tipsport!
Sledujte prestížny US Open na TV Tipsport! | zdroj: © TASR

Tipérska komunita očakáva prekvapenie. Začína posledný Grand Slam sezóny a favoritom na tohtoročný titul podľa tipérov prvýkrát nie je Novak Djokovič! Podarí sa Rogerovi Federerovi návrat na trón po siedmich rokoch? Sledujte US Open naživo na TV Tipsport!

Roger Federer je obľúbencom fanúšikov aj tipérov, pretože predvádza krásny tenis a zhodnocuje parádne kurzy. Aktuálne je na víťaza turnaja v Cincinnati kurz na to, že vyhrá záverečný Grand Slam sezóny 5:1. Najväčšia tipérska komunita verí, že Fedex svoju formu vo Flushing Meadows využije a viac ako 96 % tipérov má v na tikete ako víťaza uvedeného práve jeho! Vo svojej analýze stratég Zlatan7 udáva, že v Cincinnati porazil Federer oboch svojich hlavných konkurentov a sám za celý turnaj netratil ani set.

V ženskej časti turnaja posledné tri roky nie je o čom. Serena Williamsová príde, zahrá si a odchádza s titulom. Aj to je zrejme dôvod, prečo jej v kurze 1,9:1verí až 98% tipérov.

V live prenosoch na TV Tipsport môžete sledovať aj slovenských zástupcov: Ako ďaleko sa dostanú naše jednotky Kližan a Schmiedlová? Prekvapia Cibulková, Hantuchová, Rybáriková, či Lacko slovenských tenisových fanúšikov? Sledujte tento exkluzívny turnaj s najvyššou dotáciou, v tomto roku viac ako 42 miliónov amerických dolárov, na webe Tipsportu!

Posadí sa Federer po siedmich rokoch na trón? Dokáže niekto vôbec prekvapiť Serenu Williamsovú? Ako sa bude dariť našim slovenským zástupcom? Sledujte každý deň priame prenosy z US Open 2015 na TV Tipsport! Ešte netipujete v Tipsporte? TU si vytvorte účet a získajte bonus až 2 000 Eur!