Main Content

Kuckov prestup do AC Miláno takmer hotový: Prvé dojmy boli krásne!

piatok, 28. august 2015 12:05 | Autor: TASR

Kuckov prestup do AC Miláno takmer hotový: Prvé dojmy boli krásne!
Kuckov prestup do AC Miláno takmer hotový: Prvé dojmy boli krásne! | zdroj: © TASR

Miláno 28. augusta (TASR) - Prestup slovenského futbalového reprezentanta Juraja Kucku do AC Miláno je už takmer hotovou vecou.

V piatok predpoludním absolvoval defenzívny stredopoliar na klinike La Madonnina lekársku prehliadku a následne odpovedal na otázky prítomných novinárov.

"Som veľmi spokojný. Po absolvovaní lekárskej prehliadky sa môj prestup z FC Janov do AC Miláno uzavrie. Bolo to pre mňa prekvapenie, rokovania prebehli veľmi rýchlo. Dúfam, že pomôžem tímu dosiahnuť vysoké méty. V Miláne chcem ukázať všetko, čo viem. Prvé dojmy sú krásne," citovala slová Kucku oficiálna klubová stránka "rosso-neri".

Účastník MS 2010 v JAR sa v metropole Lombardska stretne so svojím bývalým spoluhráčom z Janova Lucom Antonellim. "Luca mi tlmočil, že má radosť z môjho príchodu, a že ma už čaká. V každom zápase, v ktorom mi dá tréner príležitosť, sa vynasnažím vydať zo seba maximum. Bez ohľadu na to, na akom nastúpim poste," dodal Kucka.

Dvadsaťosemročný stredopoliar by mal s bývalým 7-násobným európskym, resp. 18-násobným talianskym šampiónom podpísať trojročnú zmluvu. Na San Siro by sa mal bývalý hráč Podbrezovej, Ružomberku a Sparty Praha sťahovať za 3 milióny eur. O Kucku sa už milánske veľkokluby zaujímali, v roku 2011 získal na neho 50-percentné práva Inter Miláno, neskôr ich ale predal späť Janovu.