Main Content

Bryant: Lakers budú v playoff. Určite!

utorok, 11. august 2015 15:14 | Autor: Viktor Štefaňák

Bryant: Lakers budú v playoff. Určite!
Bryant: Lakers budú v playoff. Určite! | zdroj: © TASR

Fanúšikovia Los Angeles Lakers nemajú v posledných rokoch dôvod na úsmev. Ibaže by sa im páčili „výkony“ Swaggy P aka Nicka Younga. No playoff nehrozilo, najväčšia legenda všetkých čias, Kobe Bryant, je už dve sezóny bez poriadnej záťaže a bojuje so zraneniami. A v lete Lakers opäť neuchmatli žiadnu veľkú rybu na trhu s voľnými hráčmi. Ale...

Lakers mali tragickú sezónu 2014/2015. Našťastie, z minulosti sa nežije a každá sezóna začína na kolonke nula prehier a výhier. Všetko zlé je na niečo dobré sa potvrdilo aj pre LA Lakers, keď si mohli vyberať v drafte z miesta číslo 2. Siahli po rozohrávačovi D'Angelo Russellovi. Získali veteránov Lou Williamsa a Brandona Bassa. Plus pribalili si stále mladého Roya Hibberta. Ten v lete maká a schudol takmer 20 kíl. A to všetko teší „Vina“ alebo ak chcete Kobe Bryanta.

Máme hráča na každý post. Dokážu konkurovať, o to sa nebojím. A či zapadnú mladí? To naozaj nevieme. Ideme do tréningového kempu a tam všetko zistíme. Musia si tým prejsť všetky tímy, tak ako aj my. Musíme zistiť aké máme silné stránky, zapracovať na slabinách. Definovať, silné stránky zvýrazniť a tie slabé šikovne skryť na ihrisku,“ povedal Bryant. Ten bude mať už 37 rokov. No o vek a telo sa neobáva.

Telo je dobré. Najmä spodok. Žiadne otázniky nad mojím výkonom. Telo a nohy sú extrémne silné a zdravé. To je hlavný rozdiel.“ Ako vždy, Kobe je veľmi silný líder, inšpiratívny typ hráča a vie, že práve takéto vyhlásenia dodávajú extra silu a motiváciu jeho spoluhráčom. Pretože Kobeho nechcete naštvať. A ešte jednu robia celé leto v Lakerslande. „Musím si zaklopať na drevo, aby mu vydržalo zdravie celý rok. To bude skvelá pomoc pre celý tím a mladých chalanov,“ doplnil kouč Lakers Byron Scott.