Main Content

FOTO: Jágr sa stretol s LeBronom Jamesom. Veľmi ho potešilo, že ho poznal

utorok, 21. júl 2015 11:40 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Jágr sa stretol s LeBronom Jamesom. Veľmi ho potešilo, že ho poznal
FOTO: Jágr sa stretol s LeBronom Jamesom. Veľmi ho potešilo, že ho poznal | zdroj: © TASR

Jaromír Jágr nie je len skvelý hokejista, ale aj veľký človek. 43-ročná legenda NHL sa dokáže tešiť zo stretnutia s inou športovou ikonou ako bežný fanúšik, čo je veľmi vzácne.

Jaromír Jágr sa na svojej oficiálnej facebook stránke, ktorá má aktuálne už vyše 630 tisíc fanúšikov, pochválil stretnutím s basketbalovou hviezdou LeBronom Jamesom, ktorý je najmä v USA častokrát označovaný za najlepšieho športovca súčasnosti. K tomuto názoru sa prikláňa aj česká hokejová legenda.

,,Čo povedať k tejto fotke? Mám z nej obrovskú radosť. Je to neuveriteľný "borec". Neexistuje lepší športovec na svete. Dokonca vedel kto som a že mám číslo 68 na drese. Za to ho mám ešte radšej (úsmev). LeBron James je proste boh! Aj rozhovor s ním bol  zaujímavý, zistil som nové veci o tréningu a strave. Človek sa musí stále učiť," napísal Jágr a priložil spoločnú fotografiu s hviezdou Clevelandu Cavaliers.

Co k téhle fotce říci? Mám z ní ohromnou radost. Je to neskutečný borec.... Neni lepšího sportovce na světe..... Dokonce...

Posted by Jaromír Jágr on 20. červenec 2015

LeBron James je dvojnásobný víťaz NBA a štvornásobný drižteľ ceny MVP pre najužitočnejšieho hráča sezóny. Čoraž častejšie je prirovnávaný k legendárnemu Michaelovi Jordanovi, ktorého odborníci stále považujú za najlepšieho basketbalistu všetkých čias.

Jaromír Jágr ale v konkurencii LeBrona Jamesa nezaostáva. Je dvojnásobný víťaz Stanley Cupu, päťnásobný držiteľ Art Ross Trophy, ktorú získava najproduktívnejší hráč základnej časti NHL a raz získal aj Hart Memorial Trophy pre najužitočnejšieho hráča sezóny NHL.

 

 

Ak sa chcete otestovať ako dobre poznáte Jaromíra Jágra kliknite sem >>>