Main Content

Guľa po triumfe v Belfaste: Aj odveta bude o nás!

piatok, 3. júl 2015 09:05 | Autor: TASR

Guľa po triumfe v Belfaste: Aj odveta bude o nás!
Guľa po triumfe v Belfaste: Aj odveta bude o nás! | zdroj: © TASR

Belfast 3. júla (TASR) - Štyri góly na ihrisku súpera a na úvodný súťažný zápas v sezóne viac ako solídny výkon potešili trénera Adriána Guľu po výhre MŠK Žilina 4:1 na ihrisku severoírskeho Glentoran FC vo štvrtkovom 1. zápase 1. predkola Európskej ligy UEFA 2015/2016.

Odveta by mala byť formalitou, no ako Guľa zdôraznil pre TASR, Žilinčania majú v úmysle opäť raz nič nepodceniť.

Nožničky Mateja Jeliča (13. min.), pekná strela Jakuba Paura (20.) z priameho kopu či presné zásahy Lukáša Čmelíka (59.) a Ernesta Mabouku (81.) po tečoch domácich obrancov sú pozvánkou pre fanúšikov do domácej odvety.

"Dôležitý bol dobrý vstup do zápasu. Dali sme pekné góly Jeličom a Paurom. Chalani zvládli prvý súťažný štart aj vstup do pohárovej Európy. Hoci sme sa nevyvarovali niektorých chýb. Ale bolo to pekné a efektívne. Súpera sme mali zmapovaného dobre. Doma v odvete stojíme pred jasným cieľom potvrdiť postup. Opäť to bude o nás, 90 percent prípravy sa sústredíme na našu hru a verím, že sa opäť dobre pripravíme," povedal Guľa pre TASR.

Vicemajster je v prvom polčase dvojzápasu, doma síce musí byť ostražitý, ale môže bez tlaku pripraviť pekné predstavenie vlastným Šošoni. "Musíme byť spokojní s výsledkom, takéto niečo sme si predstavovali. Teraz nás čaká odveta, ktorú pôjdeme tiež určite naplno, lebo chceme jednoznačne postúpiť do druhého predkola. Dal som krásny gól, veril som si a padlo to tam, kam som chcel a veľmi ma tento gól potešil," zhodnotil pre klubový web Matej Jelič.