Main Content

Fanúšikovia chcú bojkotovať Extraligu, kým Nemeček neodstúpi!

piatok, 26. jún 2015 10:20 | Autor: Martin Gregor

Fanúšikovia chcú bojkotovať Extraligu, kým Nemeček neodstúpi!
Fanúšikovia chcú bojkotovať Extraligu, kým Nemeček neodstúpi! | zdroj: © TASR

Igor Nemeček, ktorý včera porazil Richarda Lintnera vo voľbách prezidenta SZĽH, nemá deň po víťazstve veľa dôvodov na radosť. Fanúšikovia sa vyhrážajú, že budú bojkotovať Extraligu, kým Nemeček z funkcie neodstúpi.

Výzva na bojkot extraligových zápasov sa organzizuje prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

,,Vyzývame všetkých fanúšikov na bojkot zápasov 1. kola hokejovej Tipsport Extraligy, aby na protest proti zvoleniu Igora Nemečka do funkcie prezidenta SZĽH vyjadrili svoju podporu protikandidátovi Richardovi Lintnerovi. Protest bude trvať až do chvíle, kedy sa pán Nemeček nevzdá postu prezidenta SZĽH, t.j. aj po prípadné 2.,3. či 4. kolo hokejovej Extraligy,“ píše sa vo výzve, ktorú za pár hodín podporilo už približne 2 800 ľudí.

Očakáva sa, že do 10. septembra, kedy sa bude hrať prvé kolo novej sezóny, toto číslo rapídne narastie. Prieskumy na viacerých internetových stránakach ukázali, že Nemeček má u verejnosti diametralne nižšiu podporu, ako neúspešný kandidát na post prezidenta hokejového zväzu Richard Lintner.

Facebook skupinu, ktorá sa snaží bojkotovať zápasy Extraligy, kým sa Igor Nemeček nevdzá funkcie prezidenta SZĽH, môžete nájsť tu: https://www.facebook.com/events/895674777166347/

Podporujete tento bojkot, alebo ho považujete za zbytočný? Napíšte váš názor do diskusie!