Main Content

Reakcie z tábora Trenčína na žreb predkola Ligy majstrov

pondelok, 22. jún 2015 15:05 | Autor: TASR

Reakcie z tábora Trenčína na žreb predkola Ligy majstrov
Reakcie z tábora Trenčína na žreb predkola Ligy majstrov | zdroj: © TASR

Bratislava 22. júna (TASR) - Reakcie z tábora futbalistov AS Trenčín na súpera v 2. predkole Ligy majstrov 2015/2016, ktorým je rumunský šampión Steaua Bukurešť:

Martin Ševela, tréner AS Trenčín: "Súpera si nenavyberáte. Ja som osobne som túžil po Celticu Glasgow, ale napokon sme mohli dostať iné tímy. Aj z nich to boli všetko veľmi kvalitné kluby, veď sú majstri svojich krajín. S rumunským tímom sme v Bukurešti hrali pred dvoma rokmi, keď nás vyradila Astra Giurgiu. Prvý zápas sme v Dubnici prehrali 1:3, tam na štadióne Steauay remizovali 2:2. Určite nás čaká ťažká previerka. Musíme sa na to svedomito pripraviť a urobiť všetko pre dobrý výsledok. Hovorí sa, že lepšie je začať u súpera, oťuknúť si ho a prípadne na jeho pôde streliť gól, čo je v pohárovej Európe mimoriadne dôležité. Doma tak budeme musieť byť veľmi obozretní a pokúsiť sa neinkasovať. My sme silní v ofenzíve, preto verím, že by sa nám na pôde súpera mohlo podariť skórovať."

 

Peter Kleščík, kapitán AS Trenčín: "Dostali sme kvalitný tím, akým majster Rumunska určite je. Hrali sme na jeho štadióne s Astrou pred dvoma rokmi, takže prostredie už máme ako sa hovorí 'očekované'. Z tých súperov, ktorých sme mohli dostať, už bolo ťažké vyberať. Sú to všetko kvalitné mužstvá, majstri a určite nás ani proti Bukurešti nebude čakať nič ľahké. Pokúsime sa ale o čo najlepší výsledok."