Main Content

Španieli opäť hovoria o Ronaldovom odchode z Realu

sobota, 30. máj 2015 12:31 | Autor: Martin Gregor

Španieli opäť hovoria o Ronaldovom odchode z Realu
Španieli opäť hovoria o Ronaldovom odchode z Realu | zdroj: © TASR

Španielský portál sport.es opäť otvoril tému Ronaldovho odchodu z Realu Madrid.

Cristiano Ronaldo podľa španielského bulváru zvažuje svoj odchod zo Santiago Bernabeu. Portugalská superhviezda je sklamaná z nevydarnej sezóny a následných zmenách v klube, ktoré vyvrcholili prepustením Carla Ancalottiho.

Nie je tajomstvom, že Ronaldo bol jedným z hráčov, ktorých odchod Ancelottiho veľmi mrzel. Cristiano ešte predtým, ako sa o veci rozhodlo, dal verejne najavo, že si praje Ancelottiho zotrvanie.

Po tom ako sa prezident klubu Florentino Peréz rozhodol talianského kormidelníka prepustiť majú byť vzťahy medzi Ronaldom a Perézom na bode mrazu.

Ronaldo sa zároveň (možno oprávnene) obáva toho, kto Ancelottiho nahradí. Najviac spomínaný Rafa Benitéz by nemusel byť pre Cristiana ideálnym „parťákom“. Benitéz podľa redaktora Daily Mirror Johna Crossa plánuje väčšiu zodpovednosť sústrediť na Garetha Balea. Ten by sa mal posunuť viac dopredu. ,,Ronaldo by sa v tom prípade musel stiahnúť o kúsok nižšie,“ píše Guilem Balague zo Sky Sports. Z toho by ale CR7 pravdepodobne veľmi nadšený nebol.

Situáciu okolo hviezdneho Portugalčana pochopiteľne sledujú ostatné kluby. Chelsea chce ponúknuť 100 miliónov eur a postoj PSG je viac než jednoznačny: ,,Sme pripravení Ronalda okamžite zaplatiť!“ A kým sa kariéra Ronalda neskončí nikdy neutíchnu ani fámy o jeho návrate na Old Trafford. Van Gaal má k dispozícii opäť tučný balík peňazí a ak sa mu naskytne príležitosť zabojovať o Ronaldove služby určite bude veľmi aktívny.