Main Content

5 posíl, ktoré má v hľadáčiku Real Madrid

streda, 27. máj 2015 11:46 | Autor: Jakub Vaverka

Očakáva sa, že Real Madrid po nevydarenej sezóne, v ktorej nezískal ani jednu trofej, urobí viaceré zmeny v kádri. Prepustenie trénera Ancelottiho je len prvou lastovičkou. O ktorých hráčov sa budú Pusinky na prestupovom trhu zaujímať najviac?

RAMIRES (CHELSEA FC)

RAMIRES (CHELSEA FC)

Najväčšími zbraňami „Keňana“, ako Ramiresa prezývajú, sú jeho bojovnosť, výdrž a rýchlosť. Kormidelník Chelsea José Mourinho ho rád a často využíva vo fyzicky náročných zápasoch, v ktorých treba odovzdať na trávniku veľké penzum síl. 28-ročný stredopoliar nie je typickym obľúbencom medzi fanúšikmi, pretože práca s loptou nie je ani zďaleka jeho najväčšou devízou. Pre tím, ktorý potrebuje hráča na čiernu robotu je ale ideálnou voľbou.

Práve hráča Ramiresovho typu hľadá Real do záložnej rady už dlhšiu dobu. Brazílsky futbalista už druhý rok po sebe figuruje na zozname skautov Pusinek. Jeho cena sa ale odhaduje až na 30 miliónov eur a Realu Madrid stojí v ceste aj Mourinho, ktorý by ho len veľmi nerád stratil. Existuje tu ale možnosť výmeny za Garetha Balea, ktorý sa naopak už dlhšie nachádza v hľadáčiku Chelsea.


Foto: © TASR