Main Content

Ján Ďurica si poranil slabiny, sezóna sa pre neho zrejme skončila

štvrtok, 9. apríl 2015 12:05 | Autor: TASR

Ján Ďurica si poranil slabiny, sezóna sa pre neho zrejme skončila
Ján Ďurica si poranil slabiny, sezóna sa pre neho zrejme skončila | zdroj: © TASR

Moskva 9. apríla (TASR) - Obrovská smola postihla slovenského futbalového reprezentanta Jána Ďuricu.

Obranca Lokomotivu Moskva si v stredajšom víťaznom domácom zápase 22. kola ruskej ligy proti Torpedu Moskva (2:0) poranil slabiny a v tejto sezóne už do hry pravdepodobne nezasiahne.

Tretí najlepší futbalista Slovenska za rok 2014 odohral v stretnutí iba 70 minút. "Stalo sa mi to v druhom polčase. Išiel som vystreliť, zle som trafil loptu a v tom som pocítil bolesť. Mám poranené ľavé trieslo a vytvoril sa mi aj hematóm," povedal na svojej webstránke sklamaný Ďurica.

"Ešte som neabsolvoval všetky vyšetrenia, ale takéto zranenie sa lieči 4 až 6 týždňov. A to znamená, že jarná časť sa pre mňa skončila," ozrejmil reprezentačný stopér, ktorý nevie, či stihne júnový domáci súboj kvalifikácie EURO 2016 proti Macedónsku. "To teraz nedokážem odhadnúť," dodal.

Ďurica odohral v prebiehajúcom ročníku najvyššej ruskej súťaže 21 stretnutí, v ktorých dostal štyri žlté karty, ďalšie dva štarty si pripísal v Ruskom pohári a dva v Európskej lige. V národnom drese nastúpil vo všetkých piatich víťazných kvalifikačných súbojoch o postup na ME 2016.