Main Content

Na toto len tak nezabudne! Rosický po derby s doživotnou pamiatkou

streda, 1. apríl 2015 12:20 | Autor: Jakub Mihálik

Na toto len tak nezabudne! Rosický po derby s doživotnou pamiatkou
Na toto len tak nezabudne! Rosický po derby s doživotnou pamiatkou | zdroj: © TASR

O tom, že so známymi netreba uzatvárať stávky sa naposledy presvedčil Tomáš Rosický. Jeho ruku odteraz zdobí to najnepravdepodobnejšie tetovanie! Oddnes "miluje Slovensko".

Futbalista Tomáš Rosický, známy svojimi výrokmi, ktorými pred rokmi popudil veľkú časť Slovenska,  si zo včerajšieho ferálneho derby Slovenska s Českom odnáša, nielen trpkú chuť prehry svojich spoluhráčov, ktorí bez jeho pomoci v Žiline podľahli výberu Jána Kozáka, ale aj doživotnú pamiatku.

So svojim bývalým spoluhráčom z pražskej Sparty, Vladimírom Labantom, sa stavil, že tím Pavla Vrbu na slovenskej pôde uhrá minimálne remízu. Po prvom polčase zrejme mohol mať dôvod na úsmev, ktorý však krátko po prestávke zmrazil svojim gólom Ondrej Duda. Česi v Žiline podľahli nášmu výberu po výsledku 1:0. Takto nešťastne stredopoliar Arsenalu oznamoval, že stávku splnil.

Svojim spoluhráčom zrejme na najbližšom zraze nepoďakuje. Pre Rosického ide o prvý ornament, ktorý skrášli jeho telo. Možno však týmto spojením v apríli získa časť z formy, ktorou sa prezentujú slovenskí reprezentanti a pomôže tak Arsenalu k úspešnému záveru sezóny.

 

 

Čitateľom sport7.sk prajeme veselý prvý apríl!