Main Content

VIDEO: San Lorenzo druhým finalistom MS klubov, vo finále proti Realu

štvrtok, 18. december 2014 00:05 | Autor: TASR

VIDEO: San Lorenzo druhým finalistom MS klubov, vo finále proti Realu
VIDEO: San Lorenzo druhým finalistom MS klubov, vo finále proti Realu | zdroj: © TASR

Marakeš 17. decembra (TASR) - Súperom Realu Madrid vo finále 11. ročníka majstrovstiev sveta klubov FIFA v Maroku budú futbalisti CA San Lorenzo de Almagro.

Víťaz tohtoročného Pohára osloboditeľov zdolal v druhom semifinále novozélandský Auckland City FC 2:1 po predĺžení, keď sa o rozhodujúci gól postaral v 93. minúte Mauro Matos. Juhoamerický šampión vyzve toho európskeho v súboji o celkové prvenstvo v sobotu o 20.30 h. V ten istý deň sa v Marakeši od 17.30 predstaví v zápase o 3. miesto Auckland City proti Cruz Azul.

V úvodnom dejstve diváci veľa futbalovej krásy nevideli a na prvú gólovú príležitosť čakali až do nadstaveného času. Krížny center z ľavého krídla si v šestnástke spracoval Pablo Barrientos a presne umiestnenou strelou otvoril skóre. Hostia v druhom dejstve zvýšili aktivitu a odmenou im bol vyrovnávajúci gól v 67. minúte. Na Tadeho prihrávku za obranu si nabehol De Vries, po súboji s brankárom Torricom sa lopta dostala k voľnému Angelovi Berlangovi a ten ju bez väčších problémov poslal do prázdnej brány. O víťazovi napokon rozhodlo až prvé dejstvo predĺženia, v ktorom prestrelil brankára Williamsa v 93. minúte Matos.

MS klubov FIFA

2. semifinále

CA San Lorenzo de Almagro - Auckland City FC 2:1 po predĺžení (1:1, 1:0)
Góly: 45+2. Barrientos, 93. Matos - 67. Berlanga

ďalší program

o 3. miesto, sobota 20. decembra:
17.30 h v Marakeši: Cruz Azul - Auckland City FC

finále, sobota 20. decembra:
20.30 h v Marakeši: Real Madrid - San Lorenzo