Main Content

Pires sa vracia, zrejme podpíše zmluvu s Aston Villou

štvrtok, 18. november 2010 17:08 | Autor: Lukáš Vráblik

Hoci má už tridsaťsedem rokov, na Premier League si trúfa. Robert Pires, bývalá hviezda Arsenalu Londýn sa vracia na anglické trávniky. Jeho novým zamestnávateľom by mala byť birminghamská Aston Villa.

Francúzskemu stredopoliarovi vypršala v lete zmluva s Villarrealom. Keďže si španielsky prvoligista neuplatnil opciu, stal sa voľným hráčom. Problémom je, že si nemôže nájsť nový angažmán.

Vrátil sa teda tam, kde jeho hviezda naplno zažiarila. Manažér Arsenalu Arséne Wenger mu dovolil trénovať s londýnskymi „Kanoniermi“. Dopredu ale odmietol, že by sa Pires mal stať novou akvizíciou jeho klubu.

Teraz je údajne blízko podpisu zmluvy s Aston Villou. Tá sa v Premier League teraz drží na deviatom mieste. Záujemcov o jeho služby je z Anglicka hneď niekoľko. Povráva sa o Birminghame či Stoke City. Do hry sa však vložil vraj aj bohatý druholigový klub Queens Park Rangers.

Uvidíme, ako to nakoniec dopadne. Pires sa ale vyjadril, že pokiaľ si nenájde nový klub do konca januára, zavesí kopačky na klinec.