Main Content

BUNDESLIGA: Pinola opľul Schweinsteigera, teraz to ľutuje + VIDEO

štvrtok, 18. november 2010 17:07 | Autor: Lukáš Vráblik

BUNDESLIGA: Pinola opľul Schweinsteigera, teraz to ľutuje + VIDEO
BUNDESLIGA: Pinola opľul Schweinsteigera, teraz to ľutuje + VIDEO | zdroj: SITA

Vo víkendovom stretnutí Bundesligy, medzi Bayernom Mníchov a 1. FC Norimberg zahviezdil hviezdny útočník „Bavorov“ Mario Gomez. Dal až dva góly a vybojoval jedenástku, ktorú následne premenil Philipp Lahm.

Zápas medzi týmito dvoma klubmi sa ale nezaobišiel bez incidentu. V 43. minúte Argentínčan Javier Pinola z Norimbergu opľul miláčika tribún Bastiana Schweisteigera. „Napľul mi na hlavu. Nikdy som nič také nezažil. A úplne bez rešpektu! Ešte sa to bude musieť vybaviť. Najradšej by som mu dal facku. Mal by zapojiť hlavu,,“ zlostil sa Schweinsteiger. Manažér Norimbergu Martin Bader ale protestoval: „Ja som videl, ako Schweinsteiger udrel Pinolu lakťom.“ Druhý z aktérov škándalu, jednonásobný reprezentant Argentíny Pinola, sa vyjadril dosť cynicky: „Nech si hovorí, čo chce.“ Televízne kamery ale potvrdzujú, že pravdu má stredopoliar Bayernu...
   
V pondelok už ale Javier Pinola všetko ľutoval. „Je mi ľúto. Hanbím sa. To sa nemalo stať,“ ospravedlňoval sa. Tlačový riaditeľ Bayernu Marcus Horwick povedal, že Schweinsteiger ospravedlnenie prijal.

Bayernu sa vrátil v zápase s Norimbergom zranení Franck Ribéry, tak v Allianz Arene majú väčší dôvod na optimizmus.

VIDEO: Pinola a jeho pľuvanec