Main Content

Novinky z Premier League (4.): Súhrn najdôležitejších správ posledných 2 dní

utorok, 27. júl 2010 15:37 | Autor: Pavol Drábek

Novinky z Premier League (4.): Súhrn najdôležitejších správ posledných 2 dní
Novinky z Premier League (4.): Súhrn najdôležitejších správ posledných 2 dní | zdroj: SITA

Neubehli ani 3 dni od nášho posledného pravidelného pokračovania noviniek týkajúcich sa anglickej Premier League a už tu je opäť plno nových správ, ktoré sa dozviete iba na sport7.sk!

V Premier League sa neustále čosi deje, neubehne snáď hodina, počas ktorej by nebola zverejnená jedna zaujímavá informácia. Najnovšie prestupové ponuky, špekulácie, odmietnutia si môžete prečítať len v našej pracidelnej rubrike o Premir League.

Manchester City stále zbrojí!

Manchester City neprestáva v posilňovaní svojho kádra. Roberto Mancini dotiahol prestup ľavého obrancu Lazia Rím Aleksandra Kolarova za 16 miliónov libier! 23-ročný zadák podpísal 5-ročný kontrakt, pričom odmietol ponuku Juventusu Turín. "Na každý post chcem mať dvoch top hráčov," povedal taliansky manažér Citizens. "Prvýkrát som videl Kolarova pri jeho debute v Serii A ešte v roku 2007. Bol som očarený jeho rýchlosťou, silou, technikou a schopnosťou zvládať herné situácie v takom mladom veku. Má pred sebou veľkú kariéru a teším sa na spoluprácu s ním."

Mancini chce získať v nasledujúcej sezóne trofej!

“Naši fanúšikovia si zaslúžia jednu z trofejí. Ideme za našim cieľom, ktorý je jasný. Chceme byť majstri! Sezónu bez jediného triumfu si nepripúšťame. Budujeme káder, ktorý dosiahne veľké úspechy!”

Nani hrá so zlomeným prstom!


Krídelník Manchestru United - Portugalčan Nani sa priznal, že už dlhú dobu hrá a trénuje so zlomeným prstom na nohe. "Je to zranenie ešte z mladých čias, mal som okolo 14 rokov, hrali sme s kamarátmi futbal bez kopačiek. Vystrelil som a zlomil sa mi prst. Je to spomienka, ktorá mi zostane na tieto nezabudnuteľné časy. V zápasoch bolesť necítim."

Liverpool vo štvrtok proti Rabotnički!

Už vo štvrtok sa predstavia hviezdy z Anfield Road v macedónskom Skopje v kvalifikácii Europa League! Na prvý z dvojice zápasov nastúpia pravdepodobne bez svojich najväčších opôr. Aj napriek tomu, sa nič iné ako víťazstvo od tímu Premier League neočakáva.

Škrtelov konkurent Agger do Juventusu?

Konkurent slovenského reprezentanta v drese FC Liverpool Daniel Agger dostal ponuku od Juventusu. Tímu z Anfield Road ponúkajú 4 milióny libier plus Christiana Poulsena. Ten by bol zároveň vhodnou náhradou na post defenzívneho záložníka za odchádzajúceho Javiera Mascherana, ktorý mieri do Interu Miláno za Rafaelom Bennitezom!

The Reds potrebujú defenzívneho záložníka!

FC Liverpool usilovne hľadá náhradu za Mascherana, zmluvu ponúkol Brazílčanovi  Gilbertovi Silvovi z Panathinaikosu. 33-ročný Silva, ktorý pôsobil 6 rokov v tíme Gunners, však ponuku odmietol s vyjadrením, že v Grécku je maximálne šťastný.

Brazílčanom sa do Premier League nechce!

Manchester United a Tottenham by chceli vo svojom tíme mať brazílskeho kanoniera Luisa Fabiana, avšak aj ten odmietol ponuku anglických tímov. Zdá sa, že Brazílčania preferujú slnečné krajiny, pred daždivým Anglickom.

Koniec Woodgateovej kariéry?

Kariéra 30-ročného obrancu Jonathana Woodgatea je ohrozená. Manažér Tottenhamu Harry Redknapp sa obáva, že pre dlhotrvajúce zranenie bude musieť z kádra pre nasledujúcu sezónu vynechať v minulosti výborného obrancu. “Minulú sezónu odohral iba 3 zápasy, stále je otázne, kedy by mohol opäť nastúpiť. Počet miest na súpiske je obmedzený, preto nemá význam na ňu pripísať hráča, ktorý nemôže hrať," povedal Redknapp.

Chelsea v plnej sile!
Do tréningového procesu FC Chelsea sa už zapojili všetci hráči, vrátane reprezentantov hrajúcich na uplynulých MS - Ashley Cole, Frank Lampard a John Terry, aj portugalské duo Ricardo Carvalho a Paulo Ferreira. Ako ich kolegovia predtým, aj reprezentanti najprv absolvovali fyzické testy a potom sa zapojili do normálneho tréningového zaťaženia. Mimo je nachvílu Didier Drogba, ktorý v piatok úspešne podstúpil drobnú operáciu slabín, problém pretrvával ešte z minulej sezóny.