Main Content

Novinky z anglickej Premier League (3.): Top správy posledných hodín

piatok, 23. júl 2010 14:14 | Autor: Pavol Drábek

Novinky z anglickej Premier League (3.): Top správy posledných hodín
Novinky z anglickej Premier League (3.): Top správy posledných hodín | zdroj: SITA

Hoci Premier League začína až o necelý mesiac máme tu pre vás ďalšie množstvo noviniek z posledných hodín, o ktorých by mali vedieť fanúšikovia tejto populárnej ligy. Prajeme príjemné čítanie.

Manchester City chce Millnera

Manchester City je pripravený ponúknuť Aston Ville 25 miliónov libier za anglického záložníka Jamesa Milnera! Villania už odmietli ponuku v hodnote 20 miliónov libier za 24-ročného reprezentanta ešte pred MS. Manažér Aston Villy Martin O´Neill priznal, že hráč by rád zmenil pôsobisko, ale jeho hodnotu vidí minimálne na 30 miliónov libier!

V každom prípade, pre Villanov bola kúpa Milnera z Newcastle v roku 2008 za 12 miliónov výhodná. Jeho cena za 2 roky vzrástla takmer trojnásobne! Ak by Milner opustil klub Villanov, tí majú za neho vyhliadnutého ako náhradu Scotta Parkera z West Hamu United.

Eriksson adeptom na pozíciu trénera Fulhamu


Martin Jol sa rozhodol zotrvať na lavičke Ajaxu Amsterdam a tak na pozíciu manažéra Fulhamu je horúcim kandidátom Švéd Sven-Goran Eriksson. Tréner reprezentácie Pobrežia Slonoviny stále nemá istotu, či zostane pri kormidle afrického tímu. Je tak horúcim kandidátom na post trénera FC Fulham, má výborné vzťahy s vedením londýnskeho tímu, s ktorými sa predtým stretol aj v Manchestri City.

Vidič s novou zmluvou


Manchester United ponúkol novú zmluvu pre Nemanju Vidica. Chce dať tak pilierovi obrany diablov zabudnúť na ponuky od Realu Madrid. Plat, ktorý by ho mal presvedčiť, aby zotrval na Old Trafford je 90 000 libier týždenne!

Hviezdy “The Reds” makajú v Melwoode


Zatiaľčo káder FC Liverpool zaberá na sústredení vo Švajčiarsku, pätica hráčov, ktorá sa zúčastnila MS - Carragher, Škrtel, Gerrard, Johnson a Agger sa pripravujú v tréningovom centre "The Reds" v Melwoode.

David James a Sol Campbell opúšťajú Premier League

Dvaja anglickí veteráni - brankár David James a obranca Sol Campbell sú na odchode z Premier League. Posilniť by mali škótsky Celtic Glasgow, ktorého túžbou je prebojovať sa do hlavnej časti Ligy majstrov cez portugalskú Bragu v kvalifikácii.

Redknapp verí v zisk titulu

Manažér Tottenhamu Hotspur Harry Redknapp verí, že jeho tím má reálnu šancu získať tento rok titul majstra! "Máme skvelých hráčov, tento rok hráme aj v Lige majstrov, čo je úžasné. Musíme však rotovať základnú jedenástku, aby sme nedoplatili na zranenie hlavných opôr! Chceme získať ešte dvoch hráčov, ktorý dokážu v hre spraviť rozdiel v kvalite. Mali sme záujem o Joea Colea, som sklamaní, že nakoniec sa upísal Liverpoolu."

FC Chelsea trápia zranenia

FC Chelsea trápia zranenia hráčov, okrem brankára Petra Čecha nestihne úvod sezóny ani obranca Alex, zranenie trápi aj novú posilu Yossiho Benayouna, ten by však mal byť do začiatku sezóny fit.  Chelsea dnes odohrá prípravný zápas s Ajaxom Amsterdam.

Výsledky prípravných zápasov účastníkov Premier League:

Halmstad - Fulham 2:2
Kilmarnock - Blackpool 2:2 / 4:5 na penalty / štvrťfinále turnaja Joma South West Challenge
Notts County - Stoke City 0:0
Grasshoppers - Liverpool 0:0
Huddersfiel - Blackburn 1:0
Toronto - Bolton 1:1
Philadelphia - Manchester United 0:1
Edmonton - Portsmouth 1:1
New York - Tottenham 1:2