Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (9.11.): Arda Güler a Real Madrid, Red Bull, Mbappé, Locatelli či mizéria United

štvrtok, 9. november 2023 11:50 | Autor: Jakub Vaverka

Manuel Locatelli
Manuel Locatelli | zdroj: Instagram Juventus Turín

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Salzburg príde v zime o útočníka

Red Bull Salzburg pravdepodobne v zíme príde o 23-ročného útočníka Sékoua Keitu. Hráčovi vyprší kontrakt v júni 2024, pričom rakúsky celok bude mať poslednú šancu ho speňažiť v januári. Veľký interes o tohto zakončovateľa má Eintracht Frankfurt. Ozvali sa však aj kluby zo Saudskej Arábie.

Real Madrid nechce s Gülerom riskovať

Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti hovorí, že konečne uzdravený Arda Güler bude postupne v drese Los Blancos dostávať šancu. „Arda Güler? Musíme si dať pozor, nechceme s ním riskovať. Zatiaľ mal po serióznom zranení iba 4 tréningy. Čoskoro bude hrať, je mladý a my ho budeme chrániť."

Bruno Fernandes komentuje situáciu v United

Manchester United prehral na pôde FC Kodaň 3:4 a zrejme nepostúpi zo skupinovej fázy Ligy majstrov. „Je tu hora, ktorú musíme vyšplhať, musíme ju vyšphlať všetci spoločne. Do konca ostávajú dva zápasy a my ich musíme vyhrať," povedal Bruno Fernandes. 

Manuel Locatelli s novým kontraktom v Juve

To, čo bolo avizované už v uplynulom období, je teraz realitou. Taliansky záložník Manuel Locatelli podpísal s Juventusom Turín nový kontrakt. Aktuálna dohoda tohto reprezentanta bude platiť do júna 2028. 

Žiadne komentáre o Kylianovi Mbappém

Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti odmietol komentovať špekulácie ohľadom útočníka Kyliana Mbappého z Paríža Saint-Germain. „Bez komentára, nebudem odpovedať na otázky ohľadom Mbappého," uviedol skúsený lodivod.