Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (6.11.): Bellingham je zranený. Odchod zo City, Pochettino či švajčiarsky supertalent

pondelok, 6. november 2023 09:39 | Autor: Jakub Vaverka

Jude Bellingham
Jude Bellingham | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Záložník Manchestru City zrejme zmení dres

Všetko nasvedčuje tomu, že stredopoliar Kalvin Phillips v januárovom transferovom okne opustí Manchester City. Angličan chce pravidelne nastupovať a zabojovať o miesto v nominácii Albionu na EURO 2024 v Nemecku.

Budovanie vzťahov vyžaduje čas

Tréner Chelsea FC Mauricio Pochettino hovorí, že na Stamford Bridge zatiaľ nemá vybudovaný taký vzťah ako mal v Tottenhame Hotspur. „Či to cítim rovnako ako v Spurs? Nebudem vám klamať, to po štyroch mesiacoch nejde. Verím, že časom sa na tú istú úroveň dostanem. Znamenalo by to, že sa nám bude dariť."

Švajčiarsky supermladík v centre pozornosti

Winsley Boteli, švajčiarsky talent, ktorý má iba 17 rokov, je v hľadáčiku Juventusu Turín a liverpoolskeho Evertonu. Tento nadaný tínedžer momentálne pôsobí v Borussii Monchengladbach v kategórii do 19 rokov. Hráč má čerstvo nového agenta, ktorým je Chris Mandiangu. 

Kedy bude hrať Arda Guler za Real Madrid?

Real Madrid včera remizoval s Rayo Vallecano 0-0, pričom na lavičke Bieleho Baletu bol už aj uzdravený Arda Guler. Tento mladík po letnom prestupe z Fenerbahce Istanbul zatiaľ v La Lige nehral. „Nebol to správny moment na to, aby sme ho tam poslali. Rozprávali sme sa s ním, Arda rozhodne bude hrať," povedal kouč Carlo Ancelotti.

Jude Bellingham má problém s ramenom

Angličan Jude Bellingham má zdravotné problémy, ku ktorým prišlo vo včerajšom zápase Realu Madrid proti Rayo Vallecano. „Jude Bellingham má problém so svojim ramenom. V pondelok podstúpi ďalšie testy a veríme, že v týždni v Lige majstrov bude hrať," uviedol tréner Merengues Ancelotti.