Main Content

Koniec? V žiadnom prípade: Legenda F1 oznámila návrat

sobota, 5. február 2022 20:51 | Autor: Róbert Kalnický

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton | zdroj: TASR

Dnes na povrch vyplávala novinka ohľadom ikony Formuly 1 Lewisa Hamiltona. Skúsený britský jazdec prezradil informáciu o jeho budúcnosti.

Po nešťastnom konci minulej sezóny, keď v poslednom kole Veľkej ceny Abu Dhabi prišiel o titul majstra sveta sa 37-ročný pilot F1 doslova vytratil z internetového sveta. Prestal na Instagrame sledovať všetkých, nevyvíjal žiadny kontakt a nik nevedel, čo bude nasledovať.

Okolo sedemnásobného majstra sveta prebiehali rôzne špekulácie. Padal dokonca výraz o konci kariéry. Dnes však Hamilton prišiel s veľkým prevratom. Na svojom profile na sociálnej sieti Twitter napísal: ,,Bol som preč, ale teraz som späť!" Zazneli teda slová, ktoré chcel každý jeho priaznivec počuť.

V novej sezóne tak bude opäť jazdiť v kráľovnej motoršportu. Jeho novým tímovým kolegom sa stane George Russell. Bude zaujímavé sledovať ich vzájomné zápolenie. Predsa len, ide o súboj generácií, keďže Russell má len 23 rokov. Navyše, v hre o majstrovský titul bude opäť aj Max Verstappen, takže nový ročník F1 sľubuje opäť fantastické divadlo.