Main Content

Prestupové novinky (21.9.): Suarez, Vidal, Semedo, Milik, Jovic či Koulibaly

pondelok, 21. september 2020 09:37 | Autor: Martin Gregor

Luis Suarez
Luis Suarez | zdroj: TASR

Leto prináša množstvo zaujímavých prestupových špekulácii a hoci kluby negatívne ovplyvnili ekonomické dopady pandémie koronavírusu, očakáva sa, že niekoľko zaujímavých prestupov sa určite ešte udeje. 

Ak sa AS Rím nepodarí priviesť z Neapolu Arkadiusza Milika, Vlci to skúsia v Reale Madrid, kde si vytipovali ako možno posilu Luku Jovica. Podľa informácii Calcio Mercato je Biely balet otvorený myšlienke, že pošle Jovica počas sezóny 2020/2021 na hosťovanie.

Luka Jovič
Luka Jovič | zdroj: TASR

Tréner Neapolu Gennaro Gattuso priznal, že odchod Kalidoua Koulibalyho spod Vezuvu je stále reálny, no druhým dychom doplnil, že by bol najradšej, keby zostal. S kamerunským stopérom sa spájajú viaceré veľkokluby vrátane Manchestru City, Manchestru United či Parížu St. Germain. Posledné správy naznačujú, že najhorúcejšou stopou je práve Manchester.

Kalidou Koulibaly
Kalidou Koulibaly | zdroj: TASR

Luis Suarez sa napokon nestane hráčom JuventusuTurín. Potvrdil to športový riaditeľ Starej dámy Fabio Paratici, ktorý naznačil, že Juventus má v závere prestupového obdobia odlišné plány.

Luis Suarez
Luis Suarez | zdroj: TASR

Arturo Vidal bude dnes predstavený ako nová posila Interu Miláno. Potvrdil to aj status Lionela Messhio na Instagrame, v ktorom sa lúči so svojim výborným priateľom a praje mu v novom pôsobisku veľa šťastia. Následne podpis oficiálne oznámil aj Twitter účet Interu Miláno.

Arturo Vidal
Arturo Vidal | zdroj: FC Barcelona Instagram

Wolverhampton Wanderers podľa zdrojov BBC Sport rokuje s Barcelonou ohľadom obrancu Nelsona Semeda. Anglický klub si ho vybral ako vhodnú náhradu za Matta Dohertyho, ktorý prestúpil do Tottenhamu. Prestupová čiastka by mohla atakovať 30 miliónov libier.

Nelson Semedo
Nelson Semedo | zdroj: TASR

Crystal Palace podľa Daily Mail vedie súboj o služby 20-ročného mladíka Rhiana BrewsteraLiverpoolu. The Reds by ho mohli predať za 20 miliónov libier avšak pod podmienkou, že v zmluve bude zakomponovaná možnosť jeho spätného odkúpenia v nasledujúcich rokoch. O Brewstera, ktorý chce odísť, aby mal vyššie herné vyťaženie, sa zaujíma aj Sheffield United a West Bromwich Albion.

Tréner West Hamu United David Moyes vyhlásil, že by v tíme rád uvítal ešte tri alebo štyri nové mená. Hlavným cieľom je údajne James Tarkowski z Burnley.