Main Content

TRANSFER NEWS (16.5.): Zaha chce hrať Ligu majstrov

štvrtok, 16. máj 2019 07:38 | Autor: Jakub Vaverka

Wilfried Zaha
Wilfried Zaha | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sarri nemá isté miesto

Tréner londýnskej Chelsea Maurizio Sarri nemá v klube isté miesto a vedenie sa rozhodne o jeho zotrvaní či vyhodení až po finále Európskej lige. Talian viackrát povedal, že by rád ostal na Stamford Bridge.

Higuaín odíde

Londýnska Chelsea nemôže v lete registrovať nových hráčov, a preto Gonzalo Higuaín, ktorý je na hosťovaní s opciou z Juventusu Turín, nemôže v klube ostať. El Pipita sa teda v letnom transferovom okne opäť stane hráčom Zebier.

De Ligt sa nerozhodol

Obranca Ajaxu Amsterdam Matthijs De Ligt odmietol prezradiť, kam povedú jeho kroky v letnom prestupovom období. Je verejným tajomstvom, že z Holandska odíde. Povráva sa však, že sa ešte nerozhodol.

Cerezo je sklamaný

Prezident Atlética Madrid Cerezo je sklamaný z toho, že sa francúzsky útočník Antoine Griezmann rozhodol opustiť Los Rojiblancos. Cerezo veril, že Francúz ostane na Wanda Metropolitano aj v najbližších ročníkoch.

De Jong neľutuje

Frenkie De Jong podľa vlastných slov neľutuje, že sa rozhodol opustiť Ajax Amsterdam a dodal, že sa už veľmi teší na spoluprácu s hviezdami v FC Barcelona. Predovšetkým na Lionela Messiho. De Jonga kúpila Barcelona v zime za 75 miliónov eur.

Zaha chce LM

Anglický ofenzívny univerzál Wilfried Zaha odkázal vedeniu Crystal Palace, že by chcel nastupovať v budúcom ročníku v Lige majstrov. Zaha je verný The Eagles, ale najlepšie roky kariéry by rád strávil zápasmi proti najlepším klubom na svete.