Main Content

TOP TRANSFER NEWS (7.12.): Malcom do Číny?

piatok, 7. december 2018 11:18 | Autor: Jakub Vaverka

Malcom
Malcom | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Herrera podpíše novú zmluvu

Renomovaný anglický denník The Times píše, že španielsky stredopoliar Ander Herrera je pripravený podpísať s Manchestrom United nový kontrakt. K dohode medzi oboma stranami by mohlo dôjsť pred koncom tohto kalendárneho roka.

Hysaj na lane Chelsea

Anglický denník the Daily Mail informuje, že albánsky reprezentant Elseid Hysaj sa približuje januárovému prestupu do londýnskej Chelsea. Hysaj podáva dlhodobo kvalitné výkony v drese talianskeho SSC Neapol.

Everton chce Gomesa

V tejto sezóne je portugalský záložník André Gomes na hosťovaní z FC Barcelona v liverpoolskom Evertone, pričom anglická strana pracuje na tom, aby tento stredopoliar ostal v Goodison Parku na trvalý prestup.

Malcom do Číny?

Čínsky klub Guangzhou Evergrande sa zameral na brazílskeho krídelníka Malcoma, ktorý sa zatiaľ stále naplno neusadil v Barcelone, píše Directv Sports. Malcom sa ale nechystá z katalánskej metropoly odchádzať.

Pochettino trénerom Manchestru?

The Sun hlása, že Manchester United urobí v najbližších mesiacoch všetko preto, aby získal argentínskeho trénera Mauricia Pochettina z Tottenhamu Hotspur. Argentínčan ale nemá v úmysle Londýn opúšťať.

Príde Pedrinho?

Ak Borussia Dortmund príde v januárovom prestupovom období o amerického reprezentanta Christiana Pulišiča, na jeho miesto by mohol prísť talentovaný krídelník Pedrinho, ktorý dal o sebe vedieť v drese Corinthians. Informáciu priniesol plátok Globo Esporte.