Main Content

Príchod vytúženej posily do Manchestru United je na spadnutie

nedeľa, 25. jún 2017 15:24 | Autor: Squashmaster

Príchod vytúženej posily do Manchestru United je na spadnutie
Príchod vytúženej posily do Manchestru United je na spadnutie | zdroj: © TASR

Jedným zo strojcov veľmi úspešnej sezóny monackých kniežat bol aj 23-ročný Brazílčan Fabinho. Za tento francúzsky klub odohral defenzívny stredopoliar, ktorý dokáže hrať aj na poste pravého obrancu, 180 stretnutí, v ktorých zaznamenal 23 gólov.

Podľa informácií portálu goal.com sa jeho prestupová suma môže pohybovať na úrovni 45 miliónov eur a podľa všetkého Fabinho prestúpi do Manchestru United, hoci o jeho služby prejavil aj druhý manchesterský klub - City.

"Ponuka z Manchestru United je veľmi lákavá. Najprv sa porozprávam so svojím agentom a predstaviteľmi klubu, aby som sa uistil, že je všetko v poriadku. Ale je to skvelý klub, určite dostatočne dobrý na to, aby som si ich ponuku poriadne premyslel," povedal v piatok samotný Fabinho.

Ten bol zatiaľ napriek výborným výkonom v drese úradujúceho francúzskeho majstra v brazílskej reprezentácií značne prehliadaní. Práve to je jedným z hlavných dôvodov hľadania atraktívnejšieho angažmánu, keďže ambiciózny 23-ročný Brazílčan by sa rád dostal do nabitej brazílskej nominácie pre budúcoročné majstrovstvá sveta v Rusku, kde by Brazília opäť mala bojovať o najvyššie priečky.

Fabinho už v minulosti pôsobil vo svetovom veľkoklubu, pretože v sezóne 2012/2013 bol z portugalského Rio Ave na hosťovaní v Reale Madrid, kde sa však nedokázal presadiť.