Main Content

Conte pripravuje na príchod dvoch posíl do Chelsea 114 miliónov eur

nedeľa, 25. jún 2017 15:20 | Autor: Squashmaster

Conte pripravuje na príchod dvoch posíl do Chelsea 114 miliónov eur
Conte pripravuje na príchod dvoch posíl do Chelsea 114 miliónov eur | zdroj: © TASR

Londýnska Chelsea v minulej sezóne pomerne jednoznačne dominovala v anglickej lige. Avšak taliansky tréner Antonio Conte si je vedomý toho, že vzhľadom na to, že v nadchádzajúcej sezóne bude Chelsea hrať aj v Lige majstrov, potrebuje rozšíriť káder a v jeho hľadáčiku sú aj dvaja hráči jeho predchádzajúceho zamestnávateľa talianskeho Juventusu Turín.

Podľa portálu sportbible.com je Conte pripravený investovať 96 miliónov libier (114 miliónov eur) na získanie dvojice obrancov Bianconeri Alexa Sandra a Leonardo Bonucci.

O prestupe 30-ročného Bonucciho sa hovorilo už dlhšie, keďže tento hráč má skúsenosti s Contem nielen z Juventusu ale aj talianskeho národnému tímu a podľa talianskych médií chce z Turína odísť.

Pokiaľ ide o ľavého obrancu Sandra, ten odohral v tejto sezóne v drese Juventusu 47 zápasov a futbaloví odborníci nešetrili chválospevmi na jeho adresu. Podľa talianských novín Gazetta dello Sport sa už oba kluby dohodli na transfere tohto brazílskeho obrancu a prestupová suma by sa mala pohybovať na úrovni 65-70 miliónov eur. Ďalšími dvoma posilami na Stamford Bridge by mali byť Willy Caballero a Tiemoué Bakayoko.