Main Content

AS Monaco ponúklo Mbappému 900-percentné navýšenie platu

nedeľa, 25. jún 2017 15:20 | Autor: Squashmaster

AS Monaco ponúklo Mbappému 900-percentné navýšenie platu
AS Monaco ponúklo Mbappému 900-percentné navýšenie platu | zdroj: © TASR

Jednoznačným objavom uplynulej sezóny bol 18-ročný Kylian Mbappé, ktorý mal leví podiel na fantastickej sezóne monackých kniežat, ktoré okrem zisku francúzskeho titulu po dlhých 17 rokoch došli v prestížnej Lige majstrov až do semifinále.

Niet sa teda čomu čudovať, že o jeho služby sa vehementne zaujímajú aj také veľkokluby ako Real Madrid, Manchester City, Arsenal Londýn, Paríž Saint Germain či FC Liverpool. Monaco je však rozhodnuté o svoju momentálne najväčšiu hviezdu poriadne zabojovať.

Podľa portálu sportbible.com bol doterajší týždenný plat Mbappého 16 000 libier, avšak v rámci novej ponuky mu predstavitelia francúzskeho majstra ponúkajú 140 000 libier, čiže navýšenie až o 900 percent. Mbappé pritom má s Monacom platný kontrakt až do roku 2019.

Monaco určite spraví maximum, aby si udržalo túto vychádzajúceho hviezdu svetového futbalu, pretože už nemôže počítať s Bernardom Silvom, ktorý sa upísal Manchestru City a nahlas sa hovorí aj o prestupe Fabinha do druhého manchesterského klubu United. Či to však bude stačiť na udržanie strelca 24 gólov z uplynulej sezóny je veľmi otázne, keďže klubom ako Real Madrid alebo Manchester City sa určite len veľmi ťažko hovorí nie.