Main Content

Ronaldo dostal od Parížu Saint Germain lukratívnu ponuku!

štvrtok, 22. jún 2017 11:15 | Autor: Squashmaster

Ronaldo dostal od Parížu Saint Germain lukratívnu ponuku!
Ronaldo dostal od Parížu Saint Germain lukratívnu ponuku! | zdroj: © TASR

Odchod Cristiana Ronalda z Realu Madrid dostal opäť reálnejšie kontúry. Hoci sa prezident kráľovského klubu Florentino Perez vyjadril, že zatiaľ nedostal žiadnu konkrétnu ponuku na kúpu tohto portugalského hráča, podľa portálu TheSportBible to už nie je pravda.

Ronaldo momentálne hrá v drese Portugalska na Pohári konfederácie, ktorý sa koná v Rusku. Po návrate do Madridu sa má osobne stretnúť s prezidentom klubu a v rukách bude mať veľký tromf - ponuku 176 milión libier z francúzskeho Parížu Saint Germain! Podľa uvedeného portálu je pravdepodobnosť najväčšieho futbalového prestupu o to väčšia, že pre portugalskú hviezdu je Paríž preferovanou destináciou aj pred návratom do Manchestru United, o ktorom sa v posledných dňoch tiež intenzívne špekuluje.

O služby 32-ročného Ronaldo prejavili záujem aj čínske kluby, avšak Ronaldo nechce opustiť Európu, keďže zisk kolektívnych, ako aj individuálnych trofejí zostáva jeho cieľom, preto sa prestup za veľkými peniazmi do Číny javí ako veľmi nepravdepodobný. V  každom prípade sa zdá, že Florentino Perez bude mať plné ruky práce, aby si štvornásobného držiteľa Zlatej lopty v Madride udržal.