Main Content

Alves odchádza do Premier League, Juventus si za Brazílčana vyhliadol náhradu

streda, 21. jún 2017 11:37 | Autor: Squashmaster

Alves odchádza do Premier League, Juventus si za Brazílčana vyhliadol náhradu
Alves odchádza do Premier League, Juventus si za Brazílčana vyhliadol náhradu | zdroj: © TASR

Brazílsky reprezentant Dani Alves sa ústne dohodol s predstaviteľmi Manchestru City na prestupe z talianskeho Juventusu Turín a dvojročnom kontrakte v tomto anglickom klube.

Podľa informácií portálu goal.com bude ročný plat Dani Alvesa 4,3 milióna libier (približne 85 000 libier týždenne). Teraz sa ešte musí na odchode dohodnúť samotný hráč s talianskym klubom.

Ten však už, zdá sa, nepočíta so službami 34-ročného hráča a intenzívne sa obzerá po jeho adekvátnej náhrade. Podľa portálu goal.com je jasnou jednotkou pre Bianconeri Matteo Darmian z Manchestru United. Darmianova pozícia v obranných radoch Červených diablov nebola od príchodu z talianskeho AC Turín úplne uspokojujúca a očakáva sa, že klub mu problémy s prestupom robiť nebude, keďže José Mourinho už intenzívne pracuje na výraznom posilnení zadných radov United.

27-ročný Darmian sa navyše minulý týždeň v rodnom Taliansku oženil s dlhoročnou priateľkou Francescou Cormanniovou, čo môže zvýšiť šancu jeho návratu na Apeninský polostrov. Okrem AC Turín pôsobil Darmian v minulosti aj v ďalších dvoch talianskych kluboch: AC Miláne a Palerme.