Main Content

United sú z príchodu Lindelofa nadšení. Radosť nemá len jeden hráč, ktorý zrejme bude musieť odísť

piatok, 16. jún 2017 13:24 | Autor: Squashmaster

United sú z príchodu Lindelofa nadšení. Radosť nemá len jeden hráč, ktorý zrejme bude musieť odísť
United sú z príchodu Lindelofa nadšení. Radosť nemá len jeden hráč, ktorý zrejme bude musieť odísť | zdroj: © TASR

Prvou oficiálnou posilou Manchestru United pred novou sezónou sa stal Victor Lindelof, ktorý prestúpil z portugalskej Benficy Lisabon za 31 miliónov libier.

Fanúšikovia, ako aj predstavitelia klubu sú z novej posily nadšení, avšak už menej asi Chris Smalling, ktorého pozícia v zadných radoch Červených diablov sa príchodom 22-ročného Švéda značne skomplikuje. José Mourinho síce Smallingovi zatiaľ explicitne nepovedal, že s ním na budúcu sezónu príliš nepočíta, ale očakáva sa Smallingov odchod z Old Traffordu.                  

Problémom však podľa The Independent môže byť skutočnosť, že s United má 27-ročný Smalling ešte dva roky platný kontrakt a jeho mesačný plat sa pohybuje na úrovni okolo 100-tisíc libier, čo môže niektoré tímy odradiť. Napriek tomu sa o služby Smallinga hlási už niekoľko anglických tímov, pričom na čele potenciálnych kupcov sú Everton, West Ham a Newcastle.

V uplynulej sezóne začal anglický reprezentant v základnej jedenástke Red Devils 29 zápasov, avšak predpokladá sa, že v nadchádzajúcej sezóne bude stopérsku dvojicu s Ericom Baillym, ktorý sa po prestupe zo španielskeho Villarealu osvedčil, tvoriť práve Victor Lindelof. Britský denník okrem odchodu Chrisa Smallinga predpokladá, že Old Trafford v letnom prestupovom období opustia aj Ben Gibson a Michael Keane.