Main Content

Klopp chystá veľké nákupy pre Liverpool. Na Anfield Road by mohlo prísť týchto 6 hráčov

streda, 14. jún 2017 16:33 | Autor: Squashmaster

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp | zdroj: © TASR

FC Liverpool obsadil v uplynulej sezóne anglickej ligy štvrté miesto, čím si zabezpečil budúcoročnú účasť v Lige majstrov.

The Reds však čakajú na väčší úspech už poriadne dlho, veď anglickú ligu naposledy vyhrali ešte v sezóne 1989/1990 a Ligu majstrov vyhrali v pamätnom finále s AC Miláno v roku 2005. Ak chce Jürgen Klopp s tímom z Anfield Road zaznamenať výraznejší úspech, očividine potrebuje posilniť káder, čomu nasvedčujú aj jeho veľké plánované nákupy.

Bývalý egyptský reprezentant a hráč londýnskeho Tottenhamu Mido pre The Independent povedal, že prestup jeho krajana 24-ročného Mohameda Salaha z AS Rím do Liverpoolu je istý a je  len otázkou času.

Ďalším istým novým hráčom The Reds by mal byť Srb Dušan Tadič z FC Southampton, ktorý nebol spokojný s priestorom, ktorý dostával v tíme Svätcov. Okrem nich dvoch má Klopp v hľadáčiku aj bundesligovú dvojicu Naby Keita a Timo Werner, ktorí výraznou mierou pomohli k bundesligovej senzácii z Lipska, ktoré sa budúci rok predstaví v Lige majstrov.  

Ďalšími možnými prestupmi sú aj mená ako Dominic Solanke, ktorému sa v Chelsea končí kontrakt, ako aj ľavý obranca z Hullu Andrew Robertson. Celkovo sú predstavitelia Liverpoolu ochotní obetovať na letné posily približne 100 miliónov libier.