Main Content

Diego Costa nevylúčil návrat do Atlética Madrid

pondelok, 12. jún 2017 14:36 | Autor: Squashmaster

Diego Costa nevylúčil návrat do Atlética Madrid
Diego Costa nevylúčil návrat do Atlética Madrid | zdroj: © TASR

Španielsky útočník Diego Costa už pre talianskeho trénera Antonia Conteho nie je vítaným hráčom na Stamford Bridge, preto sa otvorila otázka ďalšieho pôsobenia tohto kontroverzného Španiela.

Už pred časom sa Costa vyjadril, že je naklonený myšlienke vrátiť sa do Atletica Madrid, odkiaľ do Chelsea v roku 2014 prestúpil, avšak tento klub má momentálne zákaz kúpovania nových hráčov, čo tento transfer značným spôsobom komplikuje.

K aktuálnej situácii sa pre portál goal.com vyjadril aj samotný Costa: "Momentálne mám platný kontrakt s Chelsea na dva roky, oni sa musia rozhodnúť. Ak ma predajú, budem hľadať najlepšie alternatívy. Medzi nimi je aj Atletico Madrid, to by neznamenalo, že nebudem hrať, môžu ma poslať na hosťovanie do nejakého španielskeho alebo brazílskeho tímu alebo kdekoľvek inam (kým klubu nevyprší trest pozn.red), avšak musím jednoznačne hrávať. Každý vie, že mám tento klub mimoriadne rád. Ten klub milujem a budem milovať odhliadnuc od toho, či tam pôjdem alebo nie. Pôsobenie v Číne samozrejme vylučujem, pretože musím myslieť na budúcoročný svetový šampionát v Rusku. Mám platnú zmluvu s Chelsea a predstavitelia tohto klubu musia vedieť, čo so mnou spravia. Ja musím len čakať na rozhodnutie, ktoré urobí vedenie klubu, " povedal Costa.

Španielsky reprezentant skóroval v uplynulej sezóne v anglickej lige 20-krát, avšak už od začiatku tohto kalendárneho roka nie sú jeho vzťahy s talianskym lodivodom The Blues práve najlepšie.