Main Content

Ibrahimovič dostal dve zábavné ponuky na budúce pôsobisko

sobota, 10. jún 2017 15:24 | Autor: Squashmaster

Ibrahimovič dostal dve zábavné ponuky na budúce pôsobisko
Ibrahimovič dostal dve zábavné ponuky na budúce pôsobisko | zdroj: © TASR

Zlatan Ibrahimovič sa v piatok stal oficiálne voľným hráčom pre ďalšiu sezónu, keďže Manchester United mu nepredĺžil kontrakt na ďalší rok.

Urobil tak napriek tomu, že Ibra bol suverénne najlepším strelcom United, hoci v posledných desiatich zápasoch sezóny chýbal pre vážne zranenie kolena. Ibra má 35 rokov, ale na nedostatok ponúk sa rozhodne sťažovať nemôže, keď na Twitteri zverejnili ambiciózne a zároveň vtipné ponuky dva kluby, ktoré určite nemajú také renomé, na aké je Ibra zvyknutý.

Francúzsky druholigový klub Chamois Niortais sa snažil na sociálnej sieti presvedčiť Ibrahimoviča, aby sa vrátil do krajiny galského kohúta, kde s Parížom Saint Germain získal štyri tituly. Táto ponuka, ktorú možno niektorí berú ako pokus o vtip, je o to drzejšia, že tento klub pôsobil v najvyššej francúzskej lige iba jeden rok, ale dúfa, že práve Ibrahimovič by ho priviedol opäť medzi francúzsku elitu.

O podobné "lákanie" sa pokúsila aj Hertha Berlín, ktorá v uplynulej sezóne Bundesligy skončila na šiestom mieste. Na Twitteri napísala: "Bez zmluvy v Manchestri United.  My máme skvelých fanúšikov, ale nemáme peniaze. Avšak môžeš vyhrať Bundesligu prvýkrát v tvojom živote. Porozmýšľaj o tom, Zlatan."