Main Content

Morata chce byť spoluhráčom Jamesa aj v budúcej sezóne. Nemusí to však byť v Reale Madrid

štvrtok, 8. jún 2017 09:41 | Autor: Squashmaster

Morata chce byť spoluhráčom Jamesa aj v budúcej sezóne. Nemusí to však byť v Reale Madrid
Morata chce byť spoluhráčom Jamesa aj v budúcej sezóne. Nemusí to však byť v Reale Madrid | zdroj: © TASR

V uplynulej sezóne bol bez pochýb najúspešnejším futbalovým tímom Real Madrid, ktorý po piatich rokoch vyhral španielsku ligu a už dvanásty krát v histórii Ligu majstrov. Nie všetci hráči bieleho baletu však boli spokojní s príležitosťami, ktorí pod Zinedinom Zidanom dostávali. Pepé sám oznámil, že z klubu odchádza a očakáva sa, že v kráľovskom klube si už nezahrajú ani Alvaro Morata a James Rodriguez.

Alvaro Morata je už niekoľko dní spájaný s Manchestrom United, hlavne po tom, ako definitívne padol prestup Antoinea Griezmanna do tohto anglického veľkoklubu. V súvislosti s tímom Josého Mourinha sa skloňuje aj meno kolumbijského reprezentanta Jamesa Rodrigueza, ale podľa informácií portálu goal.com prejavili o jeho služby záujem aj Arsenal Londýn a Inter Miláno.

Obaja hráči nastúpili proti sebe v priateľskom zápase medzi Španielskom a Kolumbiou (2:2). Po tomto dueli sa Morata, ktorý mimochodom strelil vyrovnávajúci gól, vyjadril, že by bol veľmi rád, ak by bol Jamesovým spoluhráčom aj v sezóne 2017/2018. 

"Nikdy neviete, možno budeme spoluhráči aj v nasledujúcej sezóne, poznamenal, no zároveň diplimaticky dodal, že to nemusí byť len v inom klube, ale toereticky aj naďalej v Reale Madrid: ,,James snáď z Realu neodíde, je to skvelý hráč a mám ho veľmi rád. "

James prestúpil do Realu Madrid z francúzskeho Monaca v roku 2014 a Alvaro Morata pôsobil v kráľovskom klube v rokoch 2010-2014, ale vtedy sa vôbec nepresadil. Po dvoch rokoch v Juventuse sa do španielskej metropoly vrátil, avšak v silnej konkurencii nedostáva toľko príležitostí, koľko by chcel.

Odchod Jamesa Rodrigueza z Realu Madrid je vysoko pravdepodobný. V prípade Moratu je situácia menej jadnoznačná.