Main Content

Ronaldo sa stále cíti mladý a tvrdí: Čísla neklamú, ľudia ma nemajú za čo kritizovať

nedeľa, 4. jún 2017 11:46 | Autor: Squashmaster

Ronaldo sa stále cíti mladý a tvrdí: Čísla neklamú, ľudia ma nemajú za čo kritizovať
Ronaldo sa stále cíti mladý a tvrdí: Čísla neklamú, ľudia ma nemajú za čo kritizovať | zdroj: © TASR

V sobotňajšom finále Ligy majstrov porazil Real Madrid turínsky Juventus jednoznačne 4:1, pričom leví podiel na tomto historickom víťazstve mala najväčšia hviezda Los Galacticos Cristiano Ronaldo, ktorý skóroval dvakrát.

Týmito zásahmi sa prehupol cez 600-gólovú hranicu vo svojej kariére, a zároveň sa piatykrát po sebe stal najlepším strelcom Ligy majstrov.

Napriek tomu, že už má 32 rokov, stále má tento portugalský reprezentant energiu na rozdávanie. Preňho sa sezóna ešte stále neskončila, pretože Portugalsko sa ako majster Európy zúčastní blížiaceho sa Pohára konfederácie v Rusku. "Teraz mám dva až tri dni na oddych a potom máme s Portugalskom kvalifikačný zápas a Pohár konfederácie. Je to dlhá sezóna, ale ja som motivovaný a šťastný. Vek je iba číslo, cítim sa ako mladý chlapec," povedal Ronaldo pre portál goal.com po zisku ďalšej ušatej trofeje.

Novinári však Ronalda aj počas veľkého večera Realu Madrid trošku provokovali, keď sa nevyhli otázkam týkajúcich sa fanúšikov Pusiniek, ktorý CR7 v tejto sezóne párkrát vypískali: "Myslím si, že ľudia ma nemajú za čo kritizovať, pretože čísla neklamú. Nemám potrebu o sebe rozprávať, pretože čísla jednoducho neklamú. Som veľmi šťastný, vyhrali sme trofeje a je to jeden z najkrajších momentov v mojej kariére. Hovorím to každý rok, ale je to pravda!, " dodal štvornásobný víťaz Zlatej lopty.