Main Content

De Gea alebo Navas? Cristiano Ronaldo sa vyjadril k brankárskej otázke Realu Madrid

nedeľa, 4. jún 2017 11:40 | Autor: Squashmaster

De Gea alebo Navas? Cristiano Ronaldo sa vyjadril k brankárskej otázke Realu Madrid
De Gea alebo Navas? Cristiano Ronaldo sa vyjadril k brankárskej otázke Realu Madrid | zdroj: © TASR

O prestupe Davida de Geu z Manchestru United do Realu Madrid sa už dlho špekuluje, pričom v minulom roku tomu zabránila iba administratívna chyba predstaviteľov Realu.

Namiesto tohto španielskeho reprezentanta angažoval kráľovský klub Kostaričana Keylora Navasa, ktorý má za sebou výbornú premiérovú sezónu na Bernabeu a na pozícii jednotky kráľovského klubu ho ďalej vidí aj samotný Cristiano Ronaldo.

"Brankárom Realu Madrid je Keylor Navas. David de Gea je veľmi dobrý gólman, ale chytá za Manchester United. Médiá každý rok špekulujú o 50 000 hráčoch a zvyčajne ide o tie isté mená, ale v skutočnosti dôjde k prestupu dvoch až troch hráčov," povedala portugalská hviezda pre skysports.com.

De Gea sa tento týždeň vyjadril, že je na Old Trafforde šťastný a spokojný a predstavitelia United údajne minulý týždeň odmietli 60-miliónovú ponuku Realu, ale podľa informácií skysports bude španielsky gigant a čerstvý dvanásťnásobný víťaz Ligy majstrov napriek tomu pokračovať v rokovaniach o jeho možnom prestupe na Santiago Bernabeo. Dôležitým faktorom v rozhodovaní De Geu môže byť aj skutočnosť, že červení diabli vyhrali Európsku ligu, čo znamená, že po ročnej prestávke uvidia diváci na Old Trafforde zápasy v Lige majstrov.