Main Content

Ronaldo o Jamesovi Rodriguezovi: Na odchod z Realu má svoje dôvody

piatok, 2. jún 2017 14:12 | Autor: Squashmaster

Ronaldo o Jamesovi Rodriguezovi: Na odchod z Realu má svoje dôvody
Ronaldo o Jamesovi Rodriguezovi: Na odchod z Realu má svoje dôvody | zdroj: © TASR

Ak Real Madrid uspeje v sobotňajšom finálovom zápase Ligy majstrov proti Juventusu Turín, pridá v tejto sezóne k zisku španielskeho titulu aj najprestížnejšiu klubovú futbalovú trofej.

Nie všetci v kráľovskom klube sú však s aktuálnou sezónou spokojní. Kolumbijčan James Rodriguez nedostával pod Zinedinom Zidaneom veľa príležitostí, a preto sa už dlhšie hovorí o jeho odchode zo Santiaga Bernabea, pričom najčastejšie spomínanými budúcimi pôsobiskami sú Manchester United a Inter Miláno.                                                                                           

Zotrvanie 25-ročného Rodrigueza v madridskom klube by si želala aj najväčšia hviezda pusiniek Cristiano Ronaldo: "James má na odchod svoje dôvody, ktoré musíme rešpektovať. Ak sa necíti šťastný a chce viac, potom musí hľadať to, čo bude pre neho najlepšie. Ak by sa opýtal na môj názor, povedal by som mu, aby zostal. Samozrejme má svoje výhrady a najlepšie by bolo, ak by hral viac, ale to je veľmi citlivá záležitosť. Určite má potenciál hrať za klub akým je Real Madrid, ale má svoje dôvody na odchod," povedal Ronaldo pre goal.com.              

James prišiel na Bernabeu v roku 2014 z francúzskeho Monaca za približne 80 miliónov eur. Odvtedy nastúpil za kráľovský klub 77-krát, pričom skóroval 28-krát. Pod Rafaelom Benitezom dostával viac priestoru v základnej zostave ako pod taktovkou francúzskeho mága Zidanea, čo je hlavným dôvodom jeho nespokojnosti.