Main Content

Sergio Ramos si praje Griezmannov odchod do Manchestru United. Dôvod je jednoduchý

štvrtok, 1. jún 2017 14:42 | Autor: Squashmaster

Sergio Ramos si praje Griezmannov odchod do Manchestru United. Dôvod je jednoduchý
Sergio Ramos si praje Griezmannov odchod do Manchestru United. Dôvod je jednoduchý | zdroj: © TASR

Sergio Ramos sa pre médiá otvorene vyjadril k situácii Griezmanna na prestupovom trhu - opora Realu Madrid si praje odchod Francúza.

Sergio Ramos patrí nepochybne k jedným z najlepších obrancov svetového futbalu, ale zároveň patrí k futbalistom, ktorý neskrýva radosť z nepriaznivých výsledkov, respektíve strát, hlavných konkurentov Realu Madrid. Známa je hlavne jeho častá slovná prestrelka s ďalším provokatérom Gerardom Piquém z FC Barcelona. Najnovšie sa netají túžbou, aby francúzsky reprezentant Antoine Griezmann z Atletica Madrid naozaj prestúpil na Old Trafford.

"Ak ho United z Atletica získa, bude pre to pre nás v La lige jednoduchšie. Každý futbalista sa musí o svojej budúcnosti rozhodnúť sám. Niekedy sú tieto rozhodnutia ťažké, inokedy nie. Každý sa musí rozhodnúť, kde chce byť a kde bude šťastný. Je vynikajúcim útočníkom a je jasné, že o jeho služby prejavilo záujem hneď niekoľko špičkových klubov. Teraz sa musí rozhodnúť on sám," povedal stopér Realu Madrid pre britský denník The Independent.

Zaujímavé je, že aj samotný Ramos bol spájaný s prestupom do Manchestru, a to ešte v roku 2015, kedy čakal na predĺženie zmluvy s Realom. Samotný Griezmann prerušil mlčanie v tejto otázke, keď nedávno vyhlásil, že je pripravený opustiť Atletico a pravdepodobnosť odchodu na Old Trafford označil ako 60-percentnú. Okrem toho aj predstavitelia United sú pripravení, a najmä ochotní, zaplatiť astronomickú výpovednú klauzulu Griezmanna v Atletica, ktorá je 87,4 milióna libier.